Dolar 32,4907
%-0.15
Euro 34,9249
%0.28
Altın 2.434,600
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tugay’dan AK Partili Çiftçioğlu’na yanıt

Başkan Tugay’dan AK Partili Çiftçioğlu’na yanıt

Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Cemil Tugay, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'a gerçekleştirdiği ziyarette kendisiyle ilgili yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Başkan Tugay’dan AK Partili Çiftçioğlu’na yanıt

  • Ege Postası
  • 05.02.2020 - 14:16

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde yaptığı ‘seçim vaadi’ eleştirileri ile Büyükşehir Belediye Meclisinde Karşıyaka'nın hakkının yeterince savunulamadığı iddialarına yanıt verdi.

‘Söylediklerinden daha fazlasına yapmaya niyetliyim’ diyen Başkan Tugay, AK Partili Çiftçioğlu’nu sabırlı olmaya davet etti.

‘İSMAİL BEY’İN BİRAZ SABIRLI OLMASI LAZIM’

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun Karşıyaka’nın uzun süredir hak ettiği hizmetten mahrum kaldığını, son 10 ayda daha da artan kötü yönetim nedeniyle belediyenin maddi kriz içine düştüğü iddialarına yanıt veren Başkan Cemil Tugay “ Ben verdiğim sözlerin hepsini arkasındayım, hepsini yapacağız. Ama bunlar 5 senelik süreçte yapacağımız şeyler. Geldiğimde belediyenin içinde bulunduğu sıkıntılı şartları düzelttik ve düzeltmeye devam ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız projelere geçeceğiz. Söylediklerimden fazlasını yapmaya niyetliyim. İsmail Bey’in biraz sabırlı olması lazım. İsmail Bey’in açıklamalarındaki bazı projeler Büyükşehir Belediyesi'yle koordineli yapacağımız işler. Ama biz böyle diyerek kenara çekilmiyoruz. Örneğin deniz taksi projesi. Bu konu hakkında Büyükşehir Belediye Başkanımızla tekrar tekrar konuştuk, İZDENİZ’le de konuşuyoruz. Bütün bu projeler olacak. Bir sabra ve organizasyon için zamana ihtiyacımız var. Son 30-40 yılın kronik sorunlarını adım adım çözüyoruz. Dikkatli incelenirse zaman içerisinde hepsi görülecektir” dedi
 



‘TARİHİNDE OLMADIĞI KADAR UYUMLUYUZ’
AK Partili Çiftçioğlu’nun “Sayın Tugay ve CHP’li 5 büyükşehir meclis üyesi, gerektiği şekilde Karşıyaka için lobi yapamıyor. Ötelenen, bekletilen, zamanı alınan hep Karşıyaka oldu” eleştirilerine de yanıt veren Başkan Tugay “Kesinlikle böyle bir durum yok. Hatta tam aksine mesela Murat Bey Büyükşehir Hukuk Komisyonu Başkanı önemli bir ağırlığı var. Nilüfer Hanım İmar Komisyonu’nda önemli çalışmalar yapıyor. Bizim beş meclis üyemizde hem Büyükşehir görevlerini yerine getiriyorlar hem de Karşıyaka’nın hakkı ve hukukunu koruma konusunda çok aktifler. Şöyle bir iddiada bulunabilirim; Karşıyaka tarihinde olmadığı kadar Büyükşehir Belediyesi’nde uyum için çalışıyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.