Dolar 32,3141
%0.1
Euro 35,1737
%-0.03
Altın 2.241,190
%-0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sürekli, STK ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Sürekli, STK ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Meslek Kuruluşları ve Sivil toplum Kuruluşları temsilcileri ile buluşmalarını sürdürüyor. Sürekli, teşkilat buluşmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, oda, dernek ve vakıf ziyaretlerine de hız verdi. Son olarak Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Sürekli, İzmir Mardinliler Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (Mar-Vak) ve İzmir Mardinliler Federasyonu'nu da ziyaret ederek çalışmalarına ilişkin bilgi aldı ve gündemi değerlendirdi. Başkan Sürekli STK ziyaretlerini sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 24.09.2019 - 09:25

STK'ları ziyaret programının aralıksız devam edeceğini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Ekonomik ve toplumsal açıdan kalkınan ve büyüyen bir Türkiye hedefimizden hiç sapmadık. Her reformumuzda olduğu gibi önümüze çıkarılan her engelde, milletimizle ve sivil toplum gücümüzle birlikte olmanın, ortak akılla hareket etmenin yararını gördük. Aslında yeni bir şey yapmıyoruz. Biz ortak aklın hedefe giden yolun anahtarı olduğunu biliyoruz. Kendileri ile sıcak gündemi, gelişmeleri değerlendirmeye, İzmir'imiz, bölgemiz ve ülkemiz için birlikte üretmeye devam edeceğiz." diye konuştu. Üretenin yanındayız... EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaretinde ise oda çalışmaları ve sanayi sorunları ile ekonomik değerlendirmelerine ilişkin yapılan sunumdan memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; "Sayın Yorgancılar bilgi ve öngörülerini daima paylaşan, ortak akla inanan, örnek bir temsilci. Mesleki eğitimden, üniversitelerin ihtisaslaşması gereğine kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulunduk. 'Ekonomiye küresel bakış' başlıklı sunumu ile ortaya koyduğu perspektifi ve önerilerini de mutlaka değerlendirecek ve üst kadrolarımızla paylaşacağız. Üretim ekonomisini temel alan ve güçlendirecek bir paketle yol alıyoruz.

"ÜRETENİN YANINDAYIZ"

Ege Bölgesi Sanayi'nin de ülke ekonomisindeki payını ve yarattığı katma değeri biliyoruz. Sorunlarını gidermek, destek ve teşviklerini artırmak noktasında çalışmalarımız sürecek. “Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları 2019” ile demokrasi, sosyal ve ekonomik kalkınma ile yatırım ortamını güçlendirmeyi hedefleyen dev bir adım attık ve sonuçlarını almaya başladık. Vergi yönetimini güçlendirmek, vergi tabanını genişletmek, yatırım ve istihdamı artırmak amacıyla kurumlar vergisini düşürmek için vergi kanununda kapsamlı bir dönüşüme başlamak üzereyiz. Kısa vadede oldukça önemli bir yol kat etmiş olacağız." diye konuştu.

"FİTNE SOKMAYA ÇALIŞANLARA RAĞMEN"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Mardinliler Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Rasim Kahraman ve İzmir Mardinliler Federasyon Başkanı Ahmet Tunç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir araya geldi. Mardin'in Ömerli ilçesine düşen şehit ateşinin tüm acısını yürekten paylaştıklarını ve terörle mücadeledeki kararlılıklarını belirten Başkan Sürekli, "Mardin, terörün acımasız yüzünü yaşayan ve 'Teröre lanet, kardeşliğe davet' yürüyüşleri ile direncini ortaya koymuş bir ilimiz. Tüm kışkırtmalara ve bölücülük fitnesi sokmaya çalışanlara rağmen cesaretli bir dik duruşuyla terörle mücadele eden tüm illerimize ve Mardinli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hemşeri dernekleri, yaşadığımız şehrin tüm renklerini yaşatan ve kültürel alışveriş zemininde çalışan önemli yapılar. Onların çalışmalarını desteklemek demek farklı kültürlerin, dillerin ve geleneklerin bir arada yaşama becerisini ve toplumsal barışı da desteklemek demektir. Bugüne kadar olduğu gibi, hemşeri derneklerimizle de iç içe olmaya devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.