Dolar 32,5609
%0.15
Euro 34,8946
%0.67
Altın 2.428,060
%-0.2
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sürekli’den ‘19 Mayıs’ mesajı

Başkan Sürekli’den ‘19 Mayıs’ mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vatanı düşman işgalinden kurtarmak için Samsun’a çıkarak başlattığı mücadelenin, kısa sürede tüm yurda yayıldığını ve destansı bir zaferle sonuçlandığını vurgulayan Başkan Sürekli, “Türkiye’nin gelişimini hızla sürdürmesi ve Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşması amacıyla çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Türkiye’nin dünyada söz sahibi olmasından rahatsızlık duyanlara karşı da millet olarak tek vücut olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Sürekli’den ‘19 Mayıs’ mesajı:

  • Ege Postası
  • 19.05.2019 - 15:31

Türk Milleti’nin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğine dikkat çeken Başkan Sürekli, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir kahramanlık gösteren milletimiz, düşmanı topraklarımızdan söküp attı. Türk Milleti bu zaferle, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etti. Atalarımız, zorluklar içinde tarih yazarak, cennet vatanımızı bizlere emanet etti. Bizlere düşen de onların bu emanetine sahip çıkmak, ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için üzerimize düşeni yapmaktır. Bu bilinçle hareket ettiğimizden de kimse şüphe duymamalıdır”

MİLLETİMİZ DİK DURUŞUNU SÜRDÜRECEK

Aradan geçen 100 yıl içerisinde Türkiye’nin birçok zorlu süreci atlattığını hatırlatan Başkan Sürekli, şöyle devam etti: “100 yıl önce, topraklarımız üzerindeki hain emellerini gerçekleştiremeyenler; darbe girişimi, terör eylemleri ve ekonomik saldırılar gibi çeşitli yollara başvurarak, Türkiye’yi zayıflatmak için elinden geleni yapmaktadır. Ancak bugüne kadar bu girişimlerin hiçbirine imkan vermeyen aziz Türk Milleti, dik duruşunu bundan sonra da devam ettirerek, birlik ve beraberlik içinde hareket edecektir. 19 Mayıs ruhunu da her daim yaşatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.