Dolar 32,2645
%0.08
Euro 34,7499
%-0.07
Altın 2.402,180
%-0.29
Bist-100 10.221,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu'ya CHP'den jet yanıt

Başkan Soylu'ya CHP'den jet yanıt

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Menderes Belediyesinden gelen “CHP’liler asfalt yatırımlarına hayır dedi” açıklamasına ateş püskürdü.

  • Ege Postası
  • 13.11.2017 - 12:20

Yağmur Uygur /EGEPOSTASI- Menderes Belediyesi basın biriminin yaptığı "Menderes Belediye Meclisi’nde ilçede yapılacak asfalt yatırımları için CHP’lilerden ret yanıtı geldi. Daha önce de eğitim yatırımlarının önünü tıkayan CHP’lilerin kararını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu üzüntüyle karşıladığını ifade etti” açıklamasını değerlendiren CHP’nin Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, ateş püskürdü. Pala Başkanlık önergesi ile son dakikada 20 trilyon borçlanma izni istediler, ona hayır dedik. Menderes’in parasını çarçur ettiler” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ İPOTEK ALTINA ALMAYA HAKLARI YOK”

CHP’li Menderes İlçe Başkanı Pala Belediye Meclisine gelen önergelerle Başkan Bülent Soylu’ya 20 milyon lira borçlanma yetkisinin komisyonlarda dahi görüşülmeden verilmesinin istendiğini söyledi. Başkan Pala, “Oldubittiye getirmeye çalışıyorlar. Biz asfalta hayır demiyoruz. Borçlanmaya hayır diyoruz. Gösteriş, şatafata ve reklama yatırım yapıyorlar. Menderes’in çocuklarının geleceğini ipotek altında almaya kimsenin hakkı yok”  ifadelerini kullandı.

“ÇARÇUR ETTİLER”

Menderes Belediyesi’nin yaptığı yatırımları desteklediklerini de vurgulayan Başkan Pala “Belediye bu güne kadar ne kadar borçlanmış. Borçsuz devraldıkları belediyeyi ne kadar borçlandırmış, Ne kadar malını, dükkânını, yerini satmış açıklasın. En yetenekli oldukları konu satmak. Borç almak paları da çarçur etmek” şeklinde konuştu.

“KALEM KALEM AÇIKLASINLAR”

Büyükşehir Belediyesinin Menderes Belediyesine destekte bulunduğunu vurgulayan Pala “Menderes’e yapılacak her türlü yatırımın arkasındayız. Büyükşehir Belediyesi Özdere’de yapılan yatırımların yarısında fazlasını karşıladı. Belediyeyi borçsuz devraldılar. Eski Başkan kasada 10 milyon lira var demişti. Kimse de çıkıp yoktu demedi. Bu paraları ne yaptıla? Bu kadar yardıma rağmen bu  denli borçlandılar. Bu güne kadar aldıkları borçları ve nereye harcadıklarını kalem kalem çıkıp açıklasınlar” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.