Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu’dan Ankara çıkarması

Başkan Soylu’dan Ankara çıkarması

Menderes’te yaşanan sera afetine çözüm için Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Salı günü Ankara’da Başbakan ile görüşecek. Başkan Soylu’dan Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 15.01.2017 - 10:29

Geçen hafta yağan aşırı kar yağışı sonrası Menderes’in 17 mahallesinde hasar gören ve yıkılan seralarla ilgili çözüm için Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ankara’da Başbakan Binalı Yıldırım ile bir araya gelecek. Salı günü gerçekleşecek görüşmede Başkan Soylu, Başbakan Yıldırım’a sorunun boyutlarını aktaracak, mağdur olan üretici ve çiftçiler için yardım talebinde bulunacak. Görüşmede Menderes’in Tarım Organize Sanayi Bölgesi olması da masaya yatırılacak.

Çare Yıldırım

Yaşanan sıkıntının çözümü için her türlü çalışmanın yapıldığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemizde yaşadığımız soruna ilk andan itibaren çözüm için her türlü girişimde bulunduk. Mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için gereken ne ise yapılıyor. Salı günü de Sayın Başbakanımız ile bir araya gelip konuyu görüşeceğiz. Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz.  Kimse endişelenmesin. Milletin derdiyle dertlenen bir Başbakanımız var. İnşallah yıldırım çözümle bu sıkıntıyı da atlatacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.