Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer ters köşe oldu!

Başkan Soyer ters köşe oldu!

‘Masal Evi’ açılışı başta olmak üzere bir dizi program için Karaburun’da bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mordoğan Spor Tesis’i açılışında başlangıç vuruşunu yaptı. ‘Santra’ sonrası gerçekleştirilen penaltı atışları için kaleye geçen Soyer, minik bir sporcunun vuruşunda ters köşeye yattı. Yeşil sahada yüzleri güldüren anlar

  • Ege Postası
  • 15.03.2020 - 14:49

EGEPOSTASI - Karaburun’daki çocukların sosyal gelişimleri için uygun koşulları sağlamak, annelerinin ise ekonomik hayata katılımını sağlama amacıyla ilki Mordoğan’da kurulan ‘Masal Evi’ açılışına katılanlar arasında Başkan Soyer ve eşi Neptün Soyer ile Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ve çok sayıda Karaburunlu yurttaş katıldı.

Masal Evi’nin açılışından sonra Mordoğan Spor Tesisi’nin de açılışı gerçekleştirildi. Mordoğan Spor ve Karaburun Spor kulüplerinin futbolcularıyla bir araya gelen Başkan Soyer, başlangıç vuruşunu yaptı. ‘Santra’ sonrası gerçekleştirilen penaltı atışları için kaleye geçen Soyer, farkını gösterdi. Genelde siyasetçilerin penaltı attığı bu tarz etkinliklerde Başkan Soyer kaleye geçerek minik bir sporcunun vuruşunda ters köşeye yattı ve bilerek gol yedi. Maç sonrası minik sporcuların formasını anı olarak isteyen Soyer çocukları mest ederken, ailelerinde gönüllerinde taht kurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.