Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer sanal açılış yaptı

Başkan Soyer sanal açılış yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen'de Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi'nin açılışını Koronavirüs salgını nedeniyle sembolik olarak gerçekleştirirken, töreni de sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı.

  • Ege Postası
  • 10.04.2020 - 10:19

EGEPOSTASI -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen'de Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi'nin açılışını Koronavirüs salgını nedeniyle sembolik olarak gerçekleştirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınından korunmak için maske ve eldiven kullanımının arttığı bugünlerde Menemen’de yap-işlet-devret modeliyle bir Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açtı.

Güvenli mesafe gözetilerek yapılan sembolik açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, Genel Sekreter Buğra Gökçe, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yüklenici Miroğlu Çevre A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Avcı katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm dijital platformlarından canlı yayınlanan törende Tunç Soyer, Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise en modern örneklerinden biri olan bu tesisi açmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Tesisin sembolik  açılışını yapan Başkan Tunç Soyer, "İzmir'in her yerinde bugün kullanılan maske ve eldivenler, bir tıbbi atığa dönüştürülüyor. Tesis bunlar için de son derece radikal bir çözüm üretiyor" dedi

İşte o açılış:

 

 

BAŞKANIN GÜNLÜĞÜ'NDE BUGÜN!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün, hiçbir ilçe ayrımı yapılmadan hizmet götürüldüğünü vurguladı. Soyer, toplu ulaşımda zorunlu düzenlemeye gidildiğinden bahsetti.

İşte Soyer'in bugünkü not defterinden önemli kısımlar;

"4-5 kişiyle koca vapurların, iki kişiyle tramvayların seferlerine devam etmesinei kabul edemeyiz. Hiçbir şey olmamış gibi davranamayız. Çünkü sizin paranızı harcadığımızın farkındayız. Bu nedenle zorunlu olarak işe gidenleri düşünerek sabah ve akşam saatleri dışında sefer sayıları ve hatlarda bazı düzenlemeler yapmak kaçınılmaz oldu. Bu geçici durumun anlayışla karşılanacağına inanıyorum. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.