Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer, Nalbantoğlu ısrarının nedenini açıkladı

Başkan Soyer, Nalbantoğlu ısrarının nedenini açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Rıfat Nalbantoğlu’nun PM’ye girmesi konusundaki dileğini, ısrarını TV35'e anlattı. Soyer, Nalbantoğlu için ‘vefa ve yol arkadaşlığı’ olarak nitelendirirken, "Dilerim ki İzmir’i Ankara’da temsil etme fırsatı olur." diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 26.07.2020 - 12:13

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer TV35'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP'de devam eden 37. Olağan Kurultay ile ilgili değerlendirmeler yapan Başkan Soyer, PM listesinin oluşması için tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret eden Başkan Tunç Soyer, İzmir’in listede güçlü temsil edilmesi dileğinde bulundu.

TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları'nın "PM için neden Rıfat Nalbantoğlu ısrarı" sorusuz üzerine şu yanıtı verdi;

“Vefa diyebilirim çok kısaca. CHP içindeki en eski yol arkadaşlarımdan biri. Bu benim için unutulmaz bir vefa borcudur. Birçok arkadaşım var, ama Rıfat başkanın yeri çok özeldir. Ona vefa borcum olmuştur. Rıfat Bey asla öyleyse ben küstüm gidiyorum dememiştir, sağlam bir partilidir ve dilerim ki gerçekleşir. İzmir’i Ankara’da temsil etme fırsatı olur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.