Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer kent merkezinde  yürütülen çalışmaları anlattı: Ekiplerimiz çok iyi değerlendirdi

Başkan Soyer kent merkezinde yürütülen çalışmaları anlattı: Ekiplerimiz çok iyi değerlendirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkanın Günlüğü paylaşımında bugün, sokağa çıkma kısıtlamasında kent merkezinde neler yapıldığından bahsetti. Soyer, "Dört günlük kısıtlama bugün bitiyor. Belediye ekiplerimiz dört gün sokak ve caddelerin boş olmasını çok iyi değerlendirdi." dedi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2020 - 10:23

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün, belediyenin kent merkezinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Soyer, Başkanın Günlüğü'ne şunları yazdı;

Sevgili İzmirliler, Ramazan Bayramı’nın son gününden günaydın.

Dört günlük kısıtlama bugün bitiyor. Belediye ekiplerimiz dört gün sokak ve caddelerin boş olmasını çok iyi değerlendirdi.

İZBETON ve Fen işleri ekipleri kent merkezi ve ilçelerde 50 ayrı noktada çalışma yürüttü. Asfalt, parke, yol, kaldırım, yol bakım ve tamiri yaptı.

İZSU ekipleri de aynı şekilde, yağmur suyu, kanal, şebeke yenileme çalışmalarında özellikle normal zamanda trafiği etkileyecek bölgelerde çalıştı.

Yaz öncesi derelerde kokuyu önlemek için de ekiplerimiz dere temizliğine devam ediyor. Halkapınar Meles çayı ağzında iş makineleri 24 saat esasına göre çalıştı.

Normalleşme süreciyle artması beklenen trafik yoğunluğuna karşı bisikletin sadece spor değil ulaşım amaçlı da öne çıkacağına inanıyoruz.

Bu nedenle dört günlük bayram tatilinde ekiplerimiz kent merkezinde Fevzipaşa ve Plevne Bulvarı’nda bisiklet yolu düzenlemesi yaptı.

Hız sınırının 50 kilometre olduğu yaklaşık 40 kilometrelik şehir içi güzergahta ‘ayrılmış bisiklet yolları’, ‘paylaşımlı bisiklet yolları’ ve ‘bisiklet şeritleri’ olacak.

Salgının devam ettiğini bir kez daha hatırlatarak, kısıtlamanın kalkmasının ardından fiziki uzaklığa, maske kuralına uymanızı rica ediyorum.

Ailenizle güzel bir gün geçirmenizi dilerim. Hoşça kalın sevgili İzmirliler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.