Dolar 32,4528
%-0.1
Euro 34,7909
%-0.52
Altın 2.439,730
%0.14
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’in corona testi sonucu negatif çıktı

Başkan Soyer’in corona testi sonucu negatif çıktı

7 Eylül’de Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki Balkan Buluşması programına katıldıktan sonra virüse yakalandığını öğrenen CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile aynı programda sosyal mesafesiz ve maskesiz samimi fotoğrafları ortaya çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptırdığı Covid-19 test sonucunu açıkladı.Soyer, sosyal medya hesabından testin sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 11.09.2020 - 15:34

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Covid-19 test sonucunu sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

"İzmir’de buluştuğumuz CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın Covid pozitif haberinin üzüntüsünü yaşadık. Bu gelişme üzerine yaptırdığım testin sonucu negatif çıktı. Tedavideki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sn. Öztrak ve tüm hastalarımıza acil şifa diliyorum.

Bu vesileyle, yeniden tırmanan ve çok kolay yayılan virüse karşı yurttaşlarımı bir kez daha maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarmayı görev sayıyorum. Gözle görünmeyen bu ortak düşmana karşı birlikte mücadele edip, kazanacağız. Sağlıkla kalın."

 


SEVDA ERDAN KILIÇ DA NEGATİF ÇIKTI
Balkan Buluşması'na katılan milletvekillerinden Sevda Erdan Kılıç da test sonucunu sosyal medyasından açıkladı.

Kılıç'ın paylaşımı şöyle: Koronavirüs testi pozitif çıkan Genel Başkan Yard. Faik Öztrak ile katıldığımız etkinlik sonrası yaptırmış olduğum testin sonucu Negatif çıkmıştır. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak bu virüsle mücadele etmeye devam edelim. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.