Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer, eleştirilere cevap verdi, Kocaoğlu sürprizi

Başkan Soyer, eleştirilere cevap verdi, Kocaoğlu sürprizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşma programında konuşan Başkan Soyer, ilk önce İzmir Büyüykşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bayramlaştığını ifade etti. Başkan Soyer, sosyal medyadan kendisine gelen eleştirileri kastederek, “Türkiye’nin gözü İzmir’in üzerinde. Görevimizi layığıyla yapacağız” dedi. Başkan Soyer, eleştirilere cevap verdi

  • Ege Postası
  • 09.08.2019 - 16:22

HAYRULAH YILDIZ/ EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, büyükşehir belediyesi çalışanlarıyla bayramlaşmadan önce, kentte 15 yıl büyükşehir belediye başkanlığı yapan, 31 Mart'ta görevi devraldığı selefi Aziz Kocaoğlu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Soyer, "Biz görevi ondan devraldığımız için şanslıyız. Şimdi çıtayı daha da fazla yükselteceğiz" dedi. 

Soyer, Genel Sekreter Buğra Gökçe ile birlikte gerçekleştirdiği Kocaoğlu ziyaretine ait fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Soyer, "İzmir'e uzun yıllar hizmet vermiş, görevi devraldığım Sayın Aziz Kocaoğlu ile buluştuk, bayramlaştık" ifadelerini kullandı.

Başkan Soyer daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Genel Sekreter Buğra Gökçe ve çok sayıda bürokratla birlikte Büyükşehir Belediyesi önündeki bayramlaşma programına katıldı. Soyer gündeme dair önemli mesajlar verdi. 

“TÜRKİYE BİZİ İZLİYOR”

Başkan Soyer, ilk önce İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bayramlaştıklarını ifade etti. Soyer, sosyal medyada kendisine getirilen eleştirileri kastederek, Türkiye’nin İzmir’i izlediğini belirtirken, “Türkiye’nin gözü üstümüzde, Türkiye yakından izliyor İzmir’i ve gerçekten Türkiye’ye örnek olmaya Türkiye’ye model olmaya devam ediyoruz. Az önce Aziz Başkanımızla beraberdik önce onunla bayramlaştım.

Çok şanslıyız, ondan güçlü bir hafızayı devraldık. Bunun üzerinden çıtayı daha da yükseltmeye gayret ederek yeni bir yol haritası çıkartıyoruz. Mazeretimiz yok. Başarılı olmamak ve çok iyi işler yapmamak için mazeretemiz yok. Mükemmeli yakalamak zorundayız. Yapacak tek bir şeyimiz var, çalışmak. Herkes yaptığı işin en iyisini yapmaya gaytret etsin. Her kim ne iş yapıyorsa bunun için gayret ederse başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu göstereceğiz” dedi. 

“GÖREVİMİZİ LAYIĞIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ“

Başkan Soyer, Büyükşehir Belediye çalışanları olarak herkesin görevini layığıyla yerine getireceğini dile getirirken, “Omuzlarımızda yük çok ağır, Türkiye dipten gelen dalgayla umudu görmek isityor bu umut, İzmir, sizler ve bizleriz. Ben sizlerle birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. İzmir’e layık olacağımıza inanıyorum çünkü sizlere inanıyorum. En iyisini yapmak için gayret edeceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras ne mal ne mülk, bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak Türkiyenin bize verdiği bu görevi layığıyla yerine getirmek olacaktır. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Sevdiklerinizle güzel bir bayram tatili geçirmenizi diliyorum. Bayramdan sonra hep birlikte canla başla aşkla hep beraber İzmir’e hizmet etmeye devam edelim istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.