Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'e sürpriz konuk

Başkan Soyer'e sürpriz konuk

31 Mart yerel seçimleri öncesi, Buca Belediye Başkan adaylığı listelerin teslim edilmesine saatler kala çekilen CHP'li Suat Nezir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkan Soyer'e sürpriz konuk

  • Ege Postası
  • 20.04.2019 - 15:04

EGEPOSTASI- 31 Mart seçimlerinin ardından İzmir Büyükeşhir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer'e tebrik ziyaretleri sürerken, bugün sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. 

31 Mart yerel seçimleri öncesi, Buca Belediye Başkan adaylığı, listelerin teslim edilmesine saatler kala çekilen CHP'li Suat Nezir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer'i makamında nezaketen ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Suat Nezir, ziyareti sosyal medya hesabından, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'i makamında ziyaret ettik. Başkanımız ve İzmir'e hayırlısı olsun" mesajıyla paylaştı.

Sürpriz görüşme sonrası Egepostası’na konuşan Nezir, “Tunç Bey hayırlısı olsun dileklerini iletti. Ülke adına güzel ve doğru bir süreç yaşandığını ve gelecek adına güzel şeyler olacağını ifade etti” dedi.

Nezir sözlerini şöyle sürdürdü;

“Geçmiş, yaşanmış süreçlere çok fazla girmedik. O süreçler bitti. Artık önümüze bakacağız. Partinin başarısı için çalışacağız. Tunç Bey de aynı şeyi söyledi ben de aynısını söyledim. Daha güzel günler görmek için benim her türlü katkım ne olabilirse süreç içerisinde o katkımı kendisine ileteceğimi, yapabileceğimiz bir şey olduğunda her zaman yanında olduğumu söyledim. O da memnuniyet duyduğunu mutlu olduğunu ifade etti. Bu şekilde düşünmeme sevindiğini iletti. Kırgınlıklar bitti, sonuçta partiliyiz. Süreçte parti için çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.