Dolar 32,5381
%-0.03
Euro 34,8148
%-0.15
Altın 2.425,090
%-0.21
Bist-100 9.726,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den Urla çıkarması! Kime görev verdi'

Başkan Soyer'den Urla çıkarması! Kime görev verdi'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün Urla’ya seyyar makam aracıyla bir çıkarma yaptı. Soyer; CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve CHP’li belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek kısa bir toplantı yaptı. Toplantıda Urla’da hizmetlerinin aksamaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı’ya tem yetki verilmesi kararlaştırıldı. Soyer, toplantının ardından İlçe Başkanı Özbadur ve meclis üyeleri ile birlikte Urla sokaklarında vatandaşları dinledi. Öte yandan Soyer, Urla’da devam eden çalışmaları inceledi, yeni başlayacak yatırımların müjdesini verdi. Başkan Soyer'den Urla çıkarması

  • Ege Postası
  • 21.01.2020 - 17:19

EGEPOSTASI/ HABER MERKEZİ- Urla eski Belediye Başkanı Burak Oğuz’un FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından İlçe Kaymakamı Önder Can, Oğuz yerine kayyum olarak atandı. CHP, bu duruma sert tepki göstererek, Urla’da halk toplantısı yapmıştı. Yapılan toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Belediye meclis üyelerinden birisi halkın başkanı olarak seçilecek ve o bizim için belediye başkanı olacak" açıklamasında bulunmuştu.

URLA’DA GÖREV YENER KIRMIZI’NIN

Ancak; Bugün yapılan toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleri seçilecek başkanın “Gölge Başkan” olacağı dolayısıyla çok fazla önemi olmayacağı konusunda uzlaştıkları öğrenildi. Bunun yerine Urla’daki çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı üzerinden yapılması ve ihtiyaç duyulması halindeyse yanına siyasi bir isminde verilmesinin gündeme geldiği öğrenildi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Soyer, Büyükşehir’in Urla’da sürdürdüğü çalışmaları da inceledi. 

Soyer, İZSU Genel Müdürü Raif Canbek’ten, Gülbahçe'deki 23,7 milyon liralık kanal, yağmur suyu, dere ıslahı çalışmalarıyla Yağcılar ve Demircili'deki içme suyu çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Denizli muhtarlık binasının inşaatını ziyaret eden Soyer, Mithatpaşa ve Fevzi Çakmak caddelerinin asfaltlanması talimatını da verdi.  

Urla’nın ihtiyaçları hızla çözülecek 

Önceki yıllarda bir bölümü ıslah edilen Tabaklar Deresi'nin geri kalan kısımlarının yanı sıra Kurmaç ve Kamanlı derelerinin ıslah çalışmalarını da derhal başlatacaklarını söyleyen Soyer, “Şirinkent'in atık su sorunu ile Mehmet Ali Aygüven Caddesi’nin yağmur suyu sorununu da çözeceğiz” dedi.  

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sözlerini şöyle sürdürdü: “Urla Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü, İZSU, Fen İşleri ve İZBETON olmak üzere belediyemizin tüm birimleriyle ilçemizin ihtiyaçlarını hızla çözeceğiz. Urla Belediyesi meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz.  Ben de düzenli Urla’ya geleceğim ve çalışmaları inceleyeceğim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.