Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den 'işe bisikletle git' etkinliğine destek

Başkan Soyer'den 'işe bisikletle git' etkinliğine destek

İzmirliler bugün işlerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eşliğinde bisikletle gittiler. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı işe bisikletle gitme günü etkinliği Konak Meydanı’nda son buldu. ‘İşe bisikletle git’ etkinliği

  • Ege Postası
  • 27.05.2019 - 15:16

EGEPOSTASI- Avrupa hareketlilik haftası kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği işe bisikletle gitme günü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bisikletliler saatler 07.30’u gösterdiğinde Bornova Meydan, Karşıyaka İskele ve Üçkuyular İskele’den aynı anda yola çıkıp işlerine bisikletle gitti.  Yoğun katılımın olduğu etkinlik Konak Meydanı’nda son buldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bisikletli guruba yol boyunca eşlik etti. Kısa bir açıklama yapana Başkan Soyer, bisikletin hem spor hem ulaşım için en güzel araçlardan biri olduğunu belirtti. Soyer, “Yaygınlaştırabilirsek, hem kendimiz hem de bu kent için iyi birşey yapmış olacağız. Fakındalığı artırmaya gayret ediyoruz. Bu etkinlikte bunlardan biri” dedi.

Son olarak Konak Meydanı’nda grupla birlikte pankart açan Başkan Soyer, etkinliğin son bulmasının ardından iş yeri olan belediye binasına yine bisikletine binerek gitti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.