Dolar 32,5125
%-0.08
Euro 34,9430
%0.33
Altın 2.434,670
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den haftalık rapor: İzmirli'ye HİM çağrısı... Nerelere yatırım yapıldı...

Başkan Soyer'den haftalık rapor: İzmirli'ye HİM çağrısı... Nerelere yatırım yapıldı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer normalleşme sonrası günlükten haftalığa çevirdiği İzmir’de belediye tarafından haftalık belediye faaliyetlerini paylaştı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2020 - 13:29

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer resmi twitter hesabından yayınladığı haftalık günlükte kentte belediye tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar ele alındı.

Soyer şu açıklamaları yaptı:

“Günaydın sevgili İzmirliler

Her fırsatta sizinle buluşmaya, görüşmeye çalışıyorum ama takdir edersiniz ki 4,5 milyonluk kentte çok istememe rağmen herkesle birebir görüşmem imkansız. O nedenle, istek ve öneri şikayetlerinizi 7/24 görev yapan Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) üzerinden iletmenizi rica ediyorum. Taleplerinizin hepsi titizlikle değerlendiriliyor.

Ödemiş, Tire, Bayındır, Kiraz ve Beydağ’ın katı atıklarını ayrıştırıp, elektrik ve gübreye dönüştürecek entegre tesisimiz hızla yükseliyor.

Ahmet Piriştina’yı kaybedeli tam 16 yıl oldu. Acısı hala dün gibi. Efsane başkanımızın adını konuk ve yazar evinde ölümsüzleştirdik.

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ve meslek örgütü temsilcileri ile Çeşme Turizm Projesi’nde görüştük. Tüm paydaşlarla müzakere devam ediyor.

Körfezdeki gemilerimize bir türlü marina-barınak izni alamamıştık. Biz de Levent Marina kiralama ihalesine girdik ve kazandık. Burada yepyeni bir yaşam merkezi kuracağız.

Tamamen yerli üretim 16 otobüsümüzü daha filomuza katarak, İzmir’de toplum ulaşımda hizmet veren otobüs sayımızı 1848’e çıkardık. Yenileri de yolda, geliyor.

Ödemiş ve Tire’den sonra Menemen’deki karakılçık buğday hasadını da yaptık. Son derece verimli ve sağlıklı karakılçık buğdayı anavatanı Anadolu’ya yeniden dönüyor.

İzmir kültür sanat üreticileri ile buluşup pandemi dönemi ve sonrası belediyemizin kültür-sanat politikalarını görüştük.

İzmir’de yeme-içme mekanları ve konaklama tesislerinde hijyen standardını garanti eden ‘Turuncu Çember’ sertifikalarını dağıtmaya başladık. Sağlınız için turuncu bayraklı tesisleri seçin.

Fiziki mesafe, temizlik kurallarına dikkat çekerek, hepinize sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.