Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’den duygusal korona mesajı...

Başkan Soyer’den duygusal korona mesajı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçirdiği süreçte duygusal bir birlik beraberlik mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2020 - 12:03

EGEPOSTASI - “Sesimin ulaşabildiği herkesi, İzmirliler’i, tüm vatandaşlarımızı, bu zor günlerde gönüllü dayanışma içinde hareket etmeye davet ediyorum” diyen Başkan Soyer’in sosyal medya paylaşımı şöyle:

Bu sabah, her gün olduğu gibi erken kalktım. Koştum. Bir yanım bir ömür boyu tekrar ettiğim bu alışkanlığı sürdürürken, diğer yanım pek yakında hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını idrak etti.

Büyük bir kriz gibi görünen bu durum, belki de tüm insanlık, hepimiz için tarihi bir ders. Hayat dersi.

Mevsimin en güzel günlerindeyiz. Ağaçlar bahar dallarına bürünüyor, doğa, her saniye değişiyor. Kuşların ötüşü her zamankinden daha iyi duyuluyor.

Ya bi? İnsanlar…

Aylar öncesinden planladığımız sayısız buluşma iptal oldu. Bırakın hiç bitmeyen seyahatler yapmayı, adımımızı atarken bile defalarca düşünüyoruz. İhtiyacımızdan fazlasını tüketmeden de yaşamayı çoğumuz belki de ilk defa tecrübe ediyoruz.

Gözle görülmeyen bir canlının yaşattıkları karşısında artık hepimiz eşitiz.

Yavaşladık. Koşuşturmak yerine, hiç olmadığı kadar durup düşünmek zorundayız şimdi. Ndeni korkunç olsa da, son günlerde birbirimizi daha fazla gözetiyoruz.

Bizleri dünyaya getirenlere, yaş almış büyüklerimize olan vefa borcumuzu hatırladık.

Belli ki doğanın bize anlatmak istediği bir şeyler var. Öyle görünüyor ki bu dersin sonunda öğrenmemiz gereken en önemli şey; dayanışma. Beklentisiz, çıkarsız ve sıfatsız dayanışma.

Çünkü görüyoruz. Bu günden önceki hayatlarımızdaki vasıflarımız ne olursa olsun, bu büyük salgını atlatmak için hepimizin birbirine ihtiyacı var.

Sesimin ulaşabildiği herkesi, İzmirliler’i, tüm vatandaşlarımızı, bu zor günlerde gönüllü dayanışma içinde hareket etmeye davet ediyorum.

Bedenlerimizle olmasa dahi, yüreklerimizle. Ellerimizle olmasa bile, gözlerimizle. Birbirimze sımsıkı sarılma zamanı. #BizVarız

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.