Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den dayanışma mesajı: Destan yazdık!

Başkan Soyer'den dayanışma mesajı: Destan yazdık!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer haftalık özetini yaptığı not defteri paylaşımında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Soyer, “Salgından sizin de desteğinizle dayanışma destanı yazdık. En başta koyduğumuz 200 bin yardım paketi hedefini geçen hafta aştık” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.07.2020 - 10:11

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından haftalık olarak yayınladığı Not Defteri’nde çalışamalar hakkında bilgi verdi.

Soyer, paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

“Yüce Atatürk’ün yol arkadaşı, Cumhuriyet devriminin simge isimlerinden Mustafa Necati’nin ismini inşaatı yakında bitecek Yeşilyurt’taki kültür merkezine vereceğiz. 

Salgında sizin de desteğinizle dayanışma destanı yazdık. En başta koyduğumuz 200 bin yardım paketi hedefini geçen hafta aştık. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Süt Kuzusu projesinin ikinci dönemi için kooperatiflerle alım sözleşmesini imzaladık. Daha fazla çocuğa süt, üreticiye daha fazla destek.

DİSK Genel İş Sendikası yöneticileri ve üyeleri ‘asla yalnız yürümeyeceksin’ diyerek sürpriz bir ziyaretle desteklerini gösterdi. Yol arkadaşlarımı ben de asla yalnız bırakmayacağım.

İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongre’nin hazırlıklarını basın toplantısıyla duyurduk. İzmir’in bu krizden az etkilenmesi için maksimum çaba harcıyoruz.

7 farklı bölgede yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm ilkeleriyle kent yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Örnekköy’de bu ay ihaleye çıkıyoruz.

Foça, Mordoğan ve Urla hafta sonu gemi seferlerini başlattık. İzmirlilere keyifli yolculuklar diliyorum.

Sevimli dostlarımız için biz destek veriyoruz ama havalar çok sıcak. Uygun yerlere sokakta yaşayan hayvanlar için bir kap su bırakın lütfen. Hepinize hayırlı işler diliyor, huzurlu, sağlıklı bir hafta diliyorum.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.