Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer'den Almanya'nın seyahat uyarısını kaldırmasının ardından açıklama

Başkan Soyer'den Almanya'nın seyahat uyarısını kaldırmasının ardından açıklama

Almanya, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle Türkiye’ye uyguladığı seyahat uyarısını kısmen kaldırdı. Aralarında İzmir'in de olduğu dört il için Almanya'da gelen sevindirici haber üzerine açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tüm kurumların ortak başarısıdır. Turizm sektör paydaşlarımızla İzmir’i sağlık açısından güvenli bir şehir haline getiren işbirliğimiz sürecek." dedi.

  • Ege Postası
  • 05.08.2020 - 09:07

EGEPOSTASI- Almanya, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla Türkiye'ye yönelik uyguladığı seyahat uyarısını Aydın, Antalya, İzmir ve Muğla için kaldırdığını açıkladı.

Almanya'da gelen sevindirici haber sonrası sosyal medyadan açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Bşakanı Tunç soyer, "İş birliğimiz sürecek" mesajı verdi.

SOYER: TÜM KURUMLARIN ORTAK BAŞARISIDIR

Başkan Soyer açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Almanya üç ilimizle birlikte İzmir’e seyahat engelini kaldırdı. Bu karar kentimizde turizmi geliştirmek isteyen tüm kurumların ortak başarısıdır. Turizm sektör paydaşlarımızla İzmir’i sağlık açısından güvenli bir şehir haline getiren iş birliğimiz sürecek."

2 BAKAN BÜYÜK ÇABA SARF ETMİŞTİ

Türkiye yönelik seyahat uyarısının kaldırılması için Dışişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yoğun çaba sarf etmişti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy geçen ay başkent Berlin’de mevkidaşlarıyla görüşmüştü.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.