Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer’den AK Partili Hızal’ın 'Toplantı' eleştirilerine yanıt!

Başkan Soyer’den AK Partili Hızal’ın 'Toplantı' eleştirilerine yanıt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in pazar günü CHP'li belediye başkanları ile yaptığı toplantı eleştirilerine. Başkan Soyer'den yanıt geldi. Soyer'den AK Partili Hızal'a yanıt!

  • Ege Postası
  • 14.10.2019 - 14:37

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in belediye başkanları ile yaptığı koordinasyon toplantısında yalnızca CHP'li belediye başkanlarının yer almasını sert sözlerle eleştirmişti.

AK Partili Hızal, "Tunç Soyer hala İzmir’in 25 ilçeden ibaret bir şehir olduğunu sanıyor. Sosyal demokrat geçinen Tunç Soyer'e tavsiyem, şehrin sorunlarının çözümü noktasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantıyı hatırlayıp Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek almasıdır" sözleriyle Başkan Soyer'e yüklendi. 

Başkan Soyer'den AK Partili Hızal'a yanıt geldi. Buca'daki bir etkinlikte Hızal'ın eleştirilerinin sorulması üzerine Soyer, "Onlarla da bir araya geliyoruz. Eleştiri yapmak için eleştiriyorlar. Ayrımız gayrımız yok" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.