Dolar 32,5042
%-0.11
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.429,560
%0.26
Bist-100 9.800,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer Bonn'da İzmir’e özel etkinlik önerdi

Başkan Soyer Bonn'da İzmir’e özel etkinlik önerdi

Planlanmış yurtdışı seyahatlerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Almanya’nın Bonn kentinde Dirençli Kentler Zirvesi'nde konuştu. İzmir’e özel etkinlik önerdi

  • Ege Postası
  • 27.06.2019 - 13:32

EGEPOSTASI - Uluslararası Sürdürülebilir Kentler Birliği’nin düzenlediği, Dirençli Kentler Zirvesi’nde İzmir’i temsil eden Tunç Soyer çocuklara özel etkinlik önerdi ve Almanya’nın WDR Cosmo’ya konuk oldu. 

Soyer, Bonn’daki İzmir temsileyetini sosyal medya hesaplarında şöyle paylaştı;

"Merkezi Bonn şehrinde bulunan Uluslararası Sürdürülebilir Kentler Birliği (ICLEI) Dirençli Kentler Zirvesine katılmak için Almanya’daydım. Bu noktada ilk olarak katıldığım WDR Cosmo Radyo’sunun programında İzmir’in iklim değişikliği ile ilgili politikalarını anlattım.

Dirençli Kentler Zirvesi’nde ICLEI ve Bonn Belediye Başkanı Ashok Sridharan ile görüşmemizin ardından, çocuklarda iklim değişikliği farkındalığını arttırmak için İzmir’de yapılacak özel bir etkinlik önerisinde bulundum. Önerim üye kentler tarafından ilgiyle karşılandı.

Son olarak küresel sorunlar karşısında uluslararası işbirliği giderek önem kazanıyor. Birleşmiş Milletler Bonn Ofisinde yetkililerle yaptığım görüşmelerde bu küresel sorunun ancak kentler arası dayanışma ve işbirliği ile çözülebileceğini vurguladım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.