Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer Bayındırlı muhtarları dinledi

Başkan Soyer Bayındırlı muhtarları dinledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Bayındırlı muhtarlarla toplantı yaparak taleplerini dinledi, yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Başkan Soyer Bayındırlı muhtarları dinledi

  • Ege Postası
  • 10.03.2020 - 17:48

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, merkez dışındaki ilçelerin muhtarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Tunç Soyer bugün Bayındırlı 59 muhtarla bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bayındır'daki Küçük Menderes şantiyesinde yapılan toplantıya, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de katıldı. Demirezen ilçeleri tek tek gezerek muhtarları dinleyen Soyer'e teşekkür etti.

Kınalı Deresi ıslah edilecek

Toplantıda imar sorunu nedeniyle yıllardır ıslah edilemeyen Kınalı Deresi'nin etrafındaki evlerin kayma tehlikesi dile getirildi ve derenin ıslahı talep edildi. Soyer kamulaştırma yapılarak derenin ıslahının sağlanacağını söyledi.

Muhtarların ulaşımla ilgili talepleri üzerine ise Soyer, Seferihisar'da başlattıkları İZTAŞIT uygulamasını Bayındır, Ödemiş, Tire gibi çevre yerleşimlere taşıyacaklarını belirterek, Bayındır'da hazırlık çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Üretim yolları asfaltlanacak

Muhtarların üretim yollarının asfaltlanması taleplerine ilişkin de bir değerlendirme yapan Soyer, "Türkiye'nin hiçbir şehrinde hiçbir Büyükşehir Belediyesi bu kadar üretim yolunun asfaltını yapmamıştır.  Geçmiş dönemde başlayan bu uygulamayı hızla devam ettiriyoruz" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplantının sonunda şunları söyledi: "Bu toplantının çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Siz ne zaman sorununun giderileceğini duymuş oldunuz biz de mahallelerimizin taleplerini görmüş olduk. Birlikte bu işleri yapıp eksiklikleri düzelteceğiz. Bu memleket hepimizin. Bizler  üzerimize düşeni yaparsak milletimiz için yaşanacak güzel bir yer yaratırız. Biz bunun için çalışıyoruz."

Tunç Soyer toplantının ardından asfalt, parke ve bordür üretiminin yapıldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Küçük Menderes Şantiyesi'ni gezerek işçilerle sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.