Dolar 32,4908
%-0.15
Euro 34,9264
%0.28
Altın 2.436,000
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer açıkladı maskeler son durakta!

Başkan Soyer açıkladı maskeler son durakta!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ‘Başkanın Günlüğü’nde yeni açıklamalarda bulundu. Soyer, toplu ulaşımda maske dağıtıldığını açıklarken krizin başından bu yana toplu ulaşımda en az binişin yaşandığı gün olduğunu da duyurdu. Başkan Soyer, üç günde 25 bin maske dağıttıklarını belirti ve 'Bugün itibarıyla uygulamayı tüm son duraklara yaydık' dedi.

  • Ege Postası
  • 06.04.2020 - 10:12

EGEPOSTASI - İzmirlilere her gün koronvirüs salgınıyla mücadelede Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ‘Başkanın günlüğü’nde açıklayan Soyer, pazar günü yaptıklarını anlattı.

Soyer, pazar günü gıda gönüllülerine yardım ettiğini ve sonra evden çalıştığını açıkladı. Başkan Soyer, pazarlarda yapılan dezenfektasyonu ve bin 355 aileye yapılan gıda yardımlarını açıkladı.

Başkan Soyer’in ‘Değerli İzmirliler hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum. Zorunlu değilseniz aman kesinlikle evden çıkmayın’ mesajıyla paylaştığı Başkanın Günlüğü paylaşımı şöyle:

 

Soyer ardında bir paylaşım yaparak son üç günde 25 bin maske dağıttıklarını ve tüm son duraklarda maske dağıtımına başlandığını açıkladı. Edinilen bilgiye göre büyükşehir Metro ve İZBAN istasyonlarına yoğunluğa göre içinde 50 tane olan maske kutularından günlük 5 taneye kadar dağıtılması için bırakıyor.

Soyer’in paylaşımları şöyle:
 

 


 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.