Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol'dan bayramlaşma töreninde adaylık açıklaması

Başkan Şenol'dan bayramlaşma töreninde adaylık açıklaması

Kurban Bayramı öncesi personeliyle bayramlaşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Yeni dönemde tekrar belediye başkanlığına adayım. Dayanışma ve özveriyle bu kenti daha da ileriye götüreceğiz" dedi. Başkan Şenol'dan bayramlaşma töreninde adaylık açıklaması

  • Ege Postası
  • 18.08.2018 - 11:01

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü personeliyle bir araya geldi. Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen bayramlaşmaya tüm çalışanlar, birim müdürleri, başkan yardımcıları, Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan katıldı. Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Bizler bu kenti yöneten büyük bir aileyiz. Ekip olarak bu kentin geleceğine şekil veren, Gaziemir'imizi geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirdik. Bağımsız kuruluşların yaptığı araştırmalar, aldığımız ödüller başarımızı kanıtlar nitelikte. Bu ödüller bizim için gurur, motivasyon kaynağı. Tüm zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz. Yeni dönemde tekrar belediye başkanlığına adayım" dedi.

Personeliyle tek tek bayramlaşan Başkan Şenol, "Geleceğe umutla bakabildiğimiz, adalet ve barış dolu günlerimizin çoğalması temennisiyle aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Çocukların, kadınların ölmediği, hukukun, adaletin, özgürlüğün ve barışın hakim olduğu bir dünyada nice bayramlar yaşamanızı dilerim" temennisinde bulundu.

DESTEK SÖZÜ

Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan, "Yaşanan ekonomik krize, ülkenin içinde bulunduğu tüm zorluklara ve belediyelerin gelirlerinin merkezi yönetim tarafından kesilmesine rağmen her zaman emeğin ve emekçinin yanında olan Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimde emekçiler olarak emeğin dostu Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol'un yanındayız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.