Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel makamı yeniden köylere taşıdı

Başkan Sengel makamı yeniden köylere taşıdı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel pandemi sebebiyle ara verdiği köy gezilerine yeniden başladı. Efes Selçuk’un köylerini karış karış gezen Başkan Sengel; eksikleri yerinde tespit etti, vatandaşların taleplerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 26.06.2020 - 10:41

Pandemi sürecinde toplum sağlığını korumanın yanı sıra kentte günlük çalışmaların aksamaması için kurum çalışanları ile birlikte yoğun bir şekilde mesai yapan Başkan Sengel, yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Efes Selçuk’un köylerini gezdi. Kurum müdürleri ve ilgili çalışanlarla birlikte Havutçulu, Gökçealan, Çamlık, Sultaniye, Acarlar, Şirince, Belevi, Barutçu ve Zeytinköy’e giden Başkan Sengel, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Kadınlar ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Sengel; vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.  Yapılan ziyaretler sonrasında her köy için oluşturulan çalışma takvimleri doğrultusunda temizlik, çevre düzenlemesi, onarım gibi çalışmalar ilgili ekipler tarafından yapılacak.

Verimli bir çalışma için makamları sokaklara taşımanın olmazsa olmazı olduğunu belirten Başkan Sengel, önümüzdeki hafta içerisinde Efes Selçuk’un merkez mahallelerini gezerek; incelemelerde bulunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.