Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baskan Sengel'den çirkin saldırıya sert tepki!

Baskan Sengel'den çirkin saldırıya sert tepki!

CHP Efes Selçuk Belediye Meclis Üyesi Serkan Topalan, CHP'den ihraç edilen Sedat Yolcu ve yanındaki üç kişinin saldırısına uğrayarak yaralanmasını yankıları sürerken Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’den zehir zemberek açıklama geldi.

  • Ege Postası
  • 21.09.2020 - 16:56

Yapılan saldırı sonrası yazılı bir açıklama yapan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel şu açıklamayı yaptı:

Bizi kin, nefret, baskı değil Efes Selçuk’a getirdiğimiz baharı daim kılmak kurtaracak...

“Yıllarca kin ve öfkeyle siyaset yapanlar, kin ve öfkeleriyle etrafını zehirleyenler; bıkmadılar nefret tohumlarını serpmeye... 29 Ekim 2019 tarihinde Şirince’de yaşanan ve partimizin her kademesini, halkın her kesimini çok üzen olayları yaşatan  tabiri caizse şehir eşkiyaları yine iş başındaydı dün gece.

Meclis üyemiz Sayın Serkan Topalan’a ve bir grup partilimize, ailelerinin yanında çocuklarının gözü önünde kadınları da dahil ederek sopa ile saldırılmıştır.

İnsanlıktan nasibini almayan bu davranışlar bitmek tükenmek bilmeyen bu nefret, kin, ihtiraslı tutum, barbarlık, vandallık ne insanlığa ne de Efes Selçuk’lu olmaya yakışmamaktadır. Hem 29 Ekim 2019 tarihinde yaşanmış olan hem de dün gece gerçekleşen saldırıyı kınıyor, şiddete maruz kalan meclis üyemiz Serkan Topalan ve beraberindeki dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman söylüyorduk; “Bizi çok konuşmak değil, çok çalışmak kurtarır” Şimdi ise inatla söylüyoruz: “Bizi kin, nefret, baskı değil Efes Selçuk’a getirdiğimiz baharı daim kılmak kurtaracak...” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.