Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel'den anlamlı tebrik! Bu bayram hediyeler LÖSEV Dükkan'dan

Başkan Sengel'den anlamlı tebrik! Bu bayram hediyeler LÖSEV Dükkan'dan

Selçuk Belediye Başkanı CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel'den anlamlı bayram tebriği. Sengel, bayram dolayısıyla ilgili kişilere gönderilen bayram hediyelerini bu yıl LÖSEV Dükkan'dan alarak lösemili çocuklar yararına katkıda bulundu. Bu bayram hediyeler LÖSEV Dükkan'dan

  • Ege Postası
  • 15.08.2019 - 14:35

EGEPOSTASI- Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kurban Bayramı dolayısıyla ilgili kişilere gönderilen bayram hediyeleri yerine anlamlı bir tebriğe imza attı.   

Başkan Sengel'in talimatıyla, hediye olarak çikolata, kolanya ya da eşantiyon göndermek yerine LÖSEV'e katkıda bulunuldu. Selçuk Belediyesince LÖSEV Dükkan'dan alınan hediyeler bayram tebriği olarak gönderildi. 

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel imzalı ilgili kişilere gönderilen bayram tebrik kartında, "Bayram, sevgi demek, beraberlik demek, neşe içinde bir arada olmak demek; ama bu bayram bizim için en çok paylaşmak demek... Biz bu bayram Efes Selçuk Belediyesi olarak lösemili çocuklarımıza el uzatarak LÖSEV'e katkıda bulunduk ve bayram hediyelerimizi LÖSEV Dükkandan aldık. İstedik ki; mücadele eden çocuklarımızın her günleri, gülüşleri bayram tadında geçsin. Paylaşmanın tadını yaşadığımız nice bayramlara." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan 31 Mart'ta belediye başkanı seçilen CHP'li Filiz Ceritoğlu Sengel, o dönem kendisine tebrik için çiçek göndermek isteyenlerden, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışta bulunmalarını istemişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.