Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sengel: Bütün bütçemizi virüsle mücadeleye ayırdık

Başkan Sengel: Bütün bütçemizi virüsle mücadeleye ayırdık

TV 35 ekranlarında yayınlanan Haber 15’e konuk olan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Covid 19 pandemisiyle mücadele anlamında yaptıklarını aktardı ve ‘evde kalın’ çağrısında bulundu. Sengel, Geçen yıl teslim aldığımızda bütçe anlamında ciddi sıkıntı yaşıyorduk. Ancak yazın bunu telafi edebileceğimiz kanaatindeydik. Ancak şimdi virüs nedeniyle ciddi sıkıntı yaşayacağız. Ama boynumuzu eğmiyoruz. Bütçemizin büyük bölümünü kriz yönetmeye ayırdık. Çalışanlarımızın sağlığını da önemsiyoruz. O yüzden bütün enerjimizi bütçemizi şu anda virüsle mücadeleye ayırdık." dedi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2020 - 16:35

EGEPOSTASI- Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, TV35 ekranlarında koronavirüs ile mücadelede yapılan çalışamalarla ilgili bilgi verdi. 

Halk Pazarı kuran Başkan Sengel, Selçuk halkının salgının ekonomik etkisinden daha az zarar görmesi adına üzerlerine düşeni yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

AÇIKLAMANI SATIR BAŞLARI:

Çorbada tuzumuz olsun istedik

11 Mart’tan bu yana virüsle mücadele ediyoruz. Sosyal mesafeyi koruyarak gönülden gönüle konuşarak çalışıyoruz. Ne yapabiliriz diye düşündük ve öyle adım atmaya çalışıyoruz. Evet bu görülmemiş bir durum. Bir virüs ve salgınla karşı karşıyayız. Ekonomik anlamda ciddi sıkıntı yaşıyor insanlar. Efes Selçuk gibi turizm anlamında önemli bir yerde birçok esnaf kepenk kapattı. İnsanların sağlıklarını koruyabilmesi için sağlıklı, güvenilir gıda ile beslenmeleri gerekiyor. Bunun için maddi kaynak lazım. Biz de çorbada tuzumuz olsun istedik. Alım gücüne katkı sağlamak istedik. O yüzden tanzim satış mantığıyla halk pazarı açtık. Temel gıdaları aldık halden.

Efes Selçuk’ta halk pazarı kuruldu

Tezgahın arkasına belediyemiz çalışanları geçti. Ben geçtim, başkan yardımcılarımız geçti. Hal fiyatlarına yakın bedellerle satış gerçekleştirerek sağlıklı gıdaya ulaşmalarını sağladık. Halkın katılımı inanılmaz iyiydi. Kuru soğanları satıp geldim yayına.

Halkımız kurallara riayet ediyor

Halkımız kurallara riayet ediyor. Tepkiler gayet iyi. Ama umarım bu işlerin hepsi ve hayatımız normale döner ve kaldığımız yerden devam ederiz.

Bütün bütçemizi virüsle mücadeleye ayırdık

Geçen yıl teslim aldığımızda bütçe anlamında ciddi sıkıntı yaşıyorduk. Ancak yazın bunu telafi edebileceğimiz kanaatindeydik. Ancak şimdi virüs nedeniyle ciddi sıkıntı yaşayacağız. Ama boynumuzu eğmiyoruz. Bütçemizin büyük bölümünü kriz yönetmeye ayırdık. Çalışanlarımızın sağlığını da önemsiyoruz. O yüzden bütün enerjimizi bütçemizi şu anda virüsle mücadeleye ayırdık.

Lütfen evde kalın

Lütfen  Türkiye hem İzmir hem Efes Selçuk evde kalın. Gelecek güzel sağlıklı mutlu yarınlarda tekrar el ele olmak istiyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.