Dolar 32,5542
%0.13
Euro 34,8938
%0.66
Altın 2.436,280
%0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu Yörük ve Türkmenlerle buluştu

Başkan Selvitopu Yörük ve Türkmenlerle buluştu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hafta sonunu Menderes Yörük ve Türkmen Derneği’ne ayırdı. Dernek Başkanı Ali Durut ile bir araya gelen Başkan Selvitopu, dernek üyeleri ve esnafla kahvaltı yaptı;  sorunları dinleyip, yapacakları projeleri anlattı.

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 11:43

Başkan Muhittin Selvitopu’nun katıldığı kahvaltıya yoğun bir katılım oldu. İlçedeki mahalle muhtarlarının da bir bölümünün katıldığı kahvaltıda vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Selvitopu, Karabağlar’ı daha çağdaş bir kent haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Karabağlar’da düzgün, sağlıklı ve güvenli bir kent dokusu yaratmaya çalıştıklarının altını çizen Selvitopu, bunun için imar planlarını yenilediklerini vurguladı. Selvitopu, “Daha çağdaş, daha modern bir Karabağlar için imar planlarını yeniledik. Bu çalışmaların sonunda zaten birçok sorun kendi kendine yok olacak. Ama bunlar zaman alan şeyler. Çünkü tüm mahallelerin planlamasını yapıyoruz. Bunları yaparken de kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Karabağlar iyi yolda. Değişecek, dönüşecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu.

YÖRÜKLERE ÖZGÜ YAĞLIK HEDİYE ETTİLER

Konuşmaların ardından Menderes Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Ali Durut, Başkan Selvitopu’na katılımlarından dolayı teşekkür ederken Yörüklere özgü “Yağlık” hediye etti. Başkan Selvitopu da dernek üyeleri ve esnaflarla Karabağlar’da bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, belediye olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.