Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu projeyi yerinde inceledi! Tamamlandığında çocuklar burayı çok sevecek!

Başkan Selvitopu projeyi yerinde inceledi! Tamamlandığında çocuklar burayı çok sevecek!

Tamamlandığında çocukların önemli buluşma merkezlerinden biri olacak Uzundere Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Teknoloji Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Çalışmaları yerinde denetleyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, projenin bölgenin çehresini değiştireceğine dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 22.06.2020 - 10:38

2 bin metrekarelik kapalı alanda sürdürülen havalandırma, asansör, yalıtım gibi çalışmaları inceleyen Başkan Selvitopu, binanın renklendirilmesinde kullanılacak boyalarla ilgili de bilgi aldı. Koronavirüs salgınına karşın çalışmaların hızla sürdüğünü hatırlatan Başkan Selvitopu, “Çocuklarımız burayı çok sevecek.  Özellikle öğrenciler, gruplar halinde burayı ziyaret edebilecek” dedi.

Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Teknoloji Kültür ve Sanat Merkezi’nin yanı başında Aqua Yaşam Yüzme Havuzları bulunduğunu, yakında Uzundere Gençlik Merkezi’nin yapımına başlayacaklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bölgenin çehresi hızla değişiyor. Karabağlar’ı, öngördüğümüz gibi modern bir dokuya kavuşturuyoruz” diye konuştu.  

İZKA DESTEKLİ

İzmir Kalkınma Ajansı’nın da yapımına destek verdiği Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Teknoloji Kültür ve Sanat Merkezi’nde, çok işlevli salon, ofisler, interaktif atölyeler, çocuk kütüphanesi, okuma atölyesi, kafeterya, teras ve ebeveyn salonu bulunacak. Müzik-ritim, çizim-boyama, kes-yapıştır, yerleştirme sanatı (enstalasyon), bilim ve teknoloji, doğa ve çevre atölyeleri, çocukların gelişimine katkı koyacak. Ayrıca Nasrettin Hoca Sahnesi’nde çocuklar, tiyatrodan kuklaya, baleden müziğe kadar bir çok sanat dalıyla ilgilenebilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.