Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'ndan esnaf ziyareti

Başkan Selvitopu'ndan esnaf ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı,  aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Selvitopu, tekstil emekçileriyle buluştu

  • Ege Postası
  • 14.03.2019 - 10:54

Karabağlar Belediye Başkanı,  aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Selvitopu yoğun çalışma programı arasında,   Karabağlar’da faaliyet gösteren tekstil atölyesini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerine de devam eden Başkan Selvitopu, seçim zamanına kadar Karabağlar’ın her yerini dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini söyledi.

Karabağlar Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor. Başkan Selvitopu bu çalışmalar kapsamında Karabağlar’da faaliyet gösteren tekstil fabrikasını ziyaret etti. Şirket sahipleri Metin Arıcı, Aysel Çiftlik ve Gülcan Sepin’den fabrika ile ilgili bilgi alan Selvitopu daha sonra atölyeyi dolaştı, çalışanlarla bir araya gelerek yemek yedi. Azerbaycan Türkleri ve Dost Dernekleri Federasyonu Başkanı İsa Ambarcı’nın da katıldığı ziyarette, Muhittin Selvitopu, bu ekonomik olarak zor dönemde çok sayıda kişiye istihdam sağladığı için şirket sahiplerini tebrik etti ve Karabağlar Belediyesi olarak girişimcilerin her zaman yanında olduğunu sözlerine ekledi.

Esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti

Selvitopu bu ziyaretin ardından esnaf turlarına devam etti. Sırrı Atalay Caddesi üzerinde bulunan esnafları, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve o bölgedeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte dolaşan, “Hayırlı işler” dileğinde bulunan Selvitopu,  vatandaşlarla da bolca sohbet etti. Selvitopu, seçim zamanına kadar Karabağlar’ın her yerini dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini söyledi. Karşılarında Başkan Selvitopu’nu gören vatandaş ve esnaf da duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.