Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1129
%-0.2
Altın 2.238,510
%-0.22
Bist-100 8,77
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'ndan bayramlaşma töreninde flaş açıklama

Başkan Selvitopu'ndan bayramlaşma töreninde flaş açıklama

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gediz Asfalt Şantiyesi’nde işçilerle bayramlaştı, onların düzenlediği yemeğe katıldı.Kendi kişisel egosu için değil ülkeye, ilçeye ve insanlığa bakışı için bir dönem daha görev yapmak istediğini belirten Selvitopu, “Elbette partim bunun değerlendirmesini yapacak. Ben sizlerle çalışmak istiyorum." diye konuştu. Selvitopu'ndan bayramlaşma töreninde flaş açıklama

  • Ege Postası
  • 20.08.2018 - 10:13

Bayramlaşma törenine Başkan Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, DİSK Genel-İş 5 No'lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Belediye - İş 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Başkan yardımcıları, müdürler ile çok sayıda belediye işçisi bulundu

Yeniden üretim toplumu olmak zorundayız

Ülke olarak zor günler geçirdiklerini üretim yapan fabrikaları kapatarak, tüketim toplumu haline gelindiğini belirten Başkan Selvitopu, “Üreten bir ekonomi yaratmak zorundayız. Bizler gibi üretimi sizler ayakta tutuyorsunuz. Siz de emek var alın teri var. Ama bu ülkede bunlara yapmazsak geleceğimiz nokta budur. Bu zorlukları hep birlikte göğüslemek gerekiyor. Bunun için de birlik olmalıyız” diye konuştu. 

Bir dönem daha görev yapmak istiyorum

Kendi kişisel egosu için değil ülkeye, ilçeye ve insanlığa bakışı için bir dönem daha görev yapmak istediğini belirten Selvitopu, “Elbette partim bunun değerlendirmesini yapacak. Ben sizlerle çalışmak istiyorum. Bunları birlikte başarırsak, istikrarlı yapıyı pekiştirirsek, Karabağlar halkı bundan fayda görür. Siyaset bir araçtır. Asıl amaç topluma ve insanlığa hizmettir. Ancak öyle toplumumuza, ülkemize faydalı oluruz. Tek beklentimiz kentimizi daha güzel yapmak. Yereldeki temel amacımız bu” dedi. 

Başkan Selvitopu son olarak yaptıkları işte alın teri döken arkadaşların her zaman yanında olduklarını ve önünde de saygıyla eğildiklerini sözlerine ekledi. 

Başkana çiçek verdiler

Konuşmaların ardından çalışanlar, Başkan Selvitopu’na çiçek vererek bayramını kutladı. Sendika Şube Başkanları da yapmış oldukları konuşmalarda tüm çalışanlara aileleri ile birlikte iyi bir bayram geçirmelerini diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.