Dolar 32,5901
%0.36
Euro 34,8646
%0.38
Altın 2.502,700
%0.73
Bist-100 9.684,00
%1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu: Kenti 2060’a yetecek biçimde planladık

Başkan Selvitopu: Kenti 2060’a yetecek biçimde planladık

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cennetoğlu ve General Asım Gündüz Mahalle sakinleriyle kahve toplantısı yaptı. İlçedeki imar planlarını yenilediklerini belirten Selvitopu, yaptıkları planlamaları da sağlıklı bir şekilde hayata geçirmek için tekrar aday olduğunu sözlerine ekledi. Selvitopu’ndan gece toplantısında önemli açıklamalar

  • Ege Postası
  • 12.03.2019 - 10:28

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Karabağlar Belediye Başkanlığı için tekrar aday gösterilen Muhittin Selvitopu,  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunuyor.

Selvitopu, bu kez de CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Cennetoğlu ve General Asım Gündüz mahalle sakinleriyle kahvede buluştu. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda Selvitopu ilçede yeniledikleri imar planlamaları başta olmak üzere diğer sosyal projeler hakkında da konuştu.

Kenti 2060’a yetecek biçimde planladık

İlçenin önünü açacak planlamaları tamamladıklarını belirten Başkan Selvitopu,  “En son planlamalar 1986 yılında yapılmış. Bu döneme cevap veremeyecek durumdaydı. Biz de kenti 2050-2060 yılına yetecek biçimde yeniden planladık. Burası içinde bundan sonra yapılan her çalışmadan haberdar olacaksınız. Buralarda değer artışı olursa elbette bundan sizin faydalanmanızı istiyoruz” dedi.

Karabağlar modern bir kent haline gelecek

1988 yılından bu yana Karabağlar Fahrettin Altay’da yaşadığını ve bu ilçeyi çok iyi bildiğini ekleyen Muhittin Selvitopu, bu planlamaların Karabağlar’ı modern bir kent haline getireceğini belirterek planlama işinin sabır işi olduğunu da sözlerine ekledi. Tekrar aday olmasının planlamaların sağlıklı bir biçimde işleyişini sağlamak için olduğunu ifade eden Başkan Selvitopu,  “Yoksa belediyeden hiçbir beklentim yok. Halkın rahat etmesi ve geleceğini görmesi için ve bu işleri daha iyi organize etmek amacıyla aday oldum” dedi.

Seçim sonuçları sonunda kazandığında herkese eşit hizmet etmeye devam edeceğini de tekrar hatırlatan Selvitopu,  “Oy verene de vermeyene de aynı gözle bakacağım. Parkın, spor tesislerinin, semt merkezlerinin partisi olmaz. Asıl olan siyaseti araç olarak görmektir. Amaç ise hizmettir” dedi.

Karabağlar yine ortak akılla yönetilecek

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise seçmenlerin oy versin, vermesin her zaman baş tacı olduğunu belirterek,  Karabağlar’ı geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yine ortak akılla yöneteceklerine vurgu yaptı

Konuşmaların ardından soru cevap bölümünde söz alan vatandaşlar Başkan Muhittin Selvitopu’na güvendiklerini ve kendisinin dürüst bir başkan olduğunu yinelediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.