Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu, 31 Mart öncesi bir araya geldiği işçileri unutmadı

Başkan Selvitopu, 31 Mart öncesi bir araya geldiği işçileri unutmadı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, son olarak 31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaret ettiği 'seçimden sonra yeniden bekleriz' teklifi aldığı tekstil işçileriyle bugün bir araya gelerek öğlen yemeği yedi. Başkan Selvitopu’nun ziyaretinden dolayı mutlu olan işçiler, “sözünde duran başkan” ifadeleriyle Selvitopu’na sevgilerini dile getirdi. Selvitopu, 31 Mart öncesi bir araya geldiği işçileri unutmadı

  • Ege Postası
  • 08.11.2019 - 13:57

EGEPOSTASI- Karabağlar Belediye Başkanı  Muhittin Selvitopu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçede faaliyet gösteren bir tekstil atölyesini ziyaret ederek işçilerle bir araya gelmiş ve yemek yemişti. İşçiler “seçimden sonra yine bekleriz” sözleriyle Başkan Selvitopu ile yeniden bir araya gelmek istediklerini belirtmişlerdi. Başkan Selvitopu tekstil işçilerinin kendisiyle yeniden bir araya gelme isteklerini unutmadı. Seçim sonrası yoğunluğunu atlatan Selvitopu’nun ilk işi söz verdiği işçilerle buluşmak oldu.

Bugün tekstil fabrikasını yeniden ziyaret eden Selvitopu çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Selvitopu’nun ziyaretinden dolayı mutlu olan işçiler, “sözünde duran başkan” ifadeleriyle Selvitopu’na sevgilerini dile getirdi.

Ziyarette Başkan Selvitopu’na, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir de eşlik etti.

İşçilerle öğle yemeği yiyen ardından çay içip, sohbet eden Selvitopu ve Özdemir daha sonra başka bir programa katılmak üzere atölyeden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.