Dolar 32,5518
%0.02
Euro 34,8534
%-0.04
Altın 2.424,390
%-0.24
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal isyan etti: Peşlerini bırakmayacağız!

Başkan Sandal isyan etti: Peşlerini bırakmayacağız!

Bayraklı’da son iki haftadır hemen hemen her gün yangın çıkmasının ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal sosyal medyadan istan etti. Sandal, sorumluların bulunması için suç duyurusunda bulunduklarını belirtirken, konunun takipçisi olacağını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 14.08.2020 - 18:41

EGEPOSTASI- Bayraklı'nın Cengizhan Mahallesi sırtlarında başlayıp Doğançay’a kadar uzanan yangının ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Başkan Sandal, son iki haftadır Bayraklı’da çıkan yangınların ardından sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtirken, "Ciğerlerimizi yakanların peşini bırakmayacağız" dedi.

Başkan Sandal açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Bugün, Cengizhan mahallemizin sırtlarında başlayan ormanyangını bir kez daha yüreklerimizi sızlattı. Doğançay'a kadar sıçrayan alevler; belediye ekiplerimiz, İzmir Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Son iki haftadır, neredeyse her gün yaşanan yangınların sorumlularının bulunması için suç duyurusunda bulunduk. Şunu herkesin bilmesini istiyorum: Ciğerlerimizi yakanların peşini bırakmayacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.