Dolar 32,5045
%0.18
Euro 34,8143
%0.27
Altın 2.472,700
%0.42
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal'dan çarpıcı yangın çıkış: Bedenimi çiğnemeleri lazım!

Başkan Sandal'dan çarpıcı yangın çıkış: Bedenimi çiğnemeleri lazım!

Bayraklı Meclisi'nde gündem Salhane-Turan Yeni Kent Merkezi Uygulama İmar Planında, “Resmi Tesis” alanı olarak belirlenen kullanım alanının Bayraklı Belediyesi hizmet binası olarak değiştirilmesine ilişkin önerge oldu. Öte yandan Başkan Sandal, son günlerde ilçede aynı bölgenin farklı noktalarında çıkan yangınların ardından çarpıcı bir çıkışa imza attı. Sandal, “ Burada zaman içerisinde bu konu unutturularak herhangi bir yer değişikliği yapılması için bedenimi çiğnemeleri lazım" dedi.

  • Ege Postası
  • 08.08.2020 - 02:40

Bayraklı Belediyesi Ağustos ayı olağan ikinci meclis birleşimi Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yönetiminde, Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda belediye bürokratları tarafından; Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alan ve Adalet ile Manavkuyu Mahallelerindeki kentsel dönüşüm alanında taslak çalışmayla ilgili meclis üyelerine sunum yapıldı.Öte yandan Adalet Mahallesi, 1/1000 ölçekli Salhane-Turan Yeni Kent Merkezi Uygulama İmar Planında, “Resmi Tesis” alanı olarak belirlenen kullanımın Bayraklı Belediyesi hizmet binası olarak değiştirilmesine ilişkin önerge mecliste tartışma konusu oldu.

Belediye hizmetlerine AK Partili Meclis Üyelerinden gelen eleştiriler üzerine Başkan Sandal, personel eksikleri olduğunu ve önümüzdeki süreçte personellerin şartlarının iyileştirmesi adına personel reformuna gideceklerini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.