Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal’a ekip arkadaşından ŞOK sözler

Başkan Sandal’a ekip arkadaşından ŞOK sözler

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a eski ekip arkadaşı Yusuf Metin Başkan Sandal’ın sosyal medya üzerinden vatandaşların  Kızılay için kan bağışına davet etmesine Bayraklı İlçe Başkan adayı olan T-Yusuf Metin’den sert bir yorum geldi Metin,”Ne yazık ki Bayraklı Halkını tanımayan bir Belediye Başkanı var. Halk ayıplıyor ben de bu kampanyadan ötürü kendisini ayıplıyorum.”dedi

  • Ege Postası
  • 27.03.2020 - 21:54

EGEPOSTASI- İzmir’de Corona Virüsü ile mücadelede birçok ilçe Başkanı vatandaşı duyarlı olmak için çağrı yapıyor. Bu kapsamda kendisine ait sosyal medya hesabından Kızlılay’ın kan bağış kampanyası için vatandaşlardan destek isteyen Başkan Sandal’a ekip arkadaşı Yusuf Metinden sert bir eleştiri geldi. Metin” Toplum nezdinde alabildiğine itibar kaybına uğramış bir kurum için Belediye Başkanı Serdar Sandal kan kampanyasına katkı sunmamızı istiyor.

BAYRAKLI’YI TANIMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR

 Bu kampanya altına yapılan açıklamalarda görülen şu; Ne yazık ki Bayraklı Halkını tanımayan bir Belediye Başkanı var. Halk ayıplıyor ben de bu kampanyadan ötürü kendisini ayıplıyorum.” Dedi.

EKİP ÇATIRDIYOR MU'

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile birlikte seçim kampanyasında çalışan Metin seçimden sonra Belediye Başkanı Serdar Sandal tarafından Bayraklı Belediyespor yönetim kuruluna yazılmıştı.  Bayraklı siyasi kulislerinde Metin’in uzun zamandan beri Başkan Sandal ile arasında ciddi sorunların olduğu ve ikili arasında iplerin koptuğu iddia edildi.

İLÇE BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU

Metin CHP Bayraklı İlçe kongresinde Levent Ölçer’in seçildiği ilçe kongresinde Ölçer’e rakip olmuş ve seçimi kaybetmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.