Dolar 32,4957
%0.15
Euro 34,8050
%0.24
Altın 2.488,120
%1.05
Bist-100 9.558,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Piriştina'dan muhtar ve meclis üyelerine iftar

Başkan Piriştina'dan muhtar ve meclis üyelerine iftar

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı muhtarlar ve meclis üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. Programda konuşan Başkan Piriştina , “Bizim başarımızda muhtarlar ve meclis üyelerimizin birinci derecede rolü var. Hedefimiz ortak. Hepimiz Buca için çabalıyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.06.2017 - 11:17

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yerel yönetimin ilk adımı olarak adlandırdığı muhtarlar ve Belediye meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Piriştina’nın ev sahipliğinde Tenis Kulüp’te gerçekleşen iftar yemeğine Buca’nın 47 mahallesinin muhtarı, CHP ve AKP grubu meclis üyeleri ile bürokratlar katıldı.

Ramazan ayının tüm Müslüman alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Dağdelen, “Biz büyük bir aileyiz. Bizler Buca için bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Söz konusu Buca ise gerisi teferruattır” diye konuştu.

11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ruhunu yılın tüm günlerinde yaşamak istediklerini ifade eden Başkan Levent Piriştina, muhtarlar ve meclis üyeleri ile böyle güzel bir akşamda birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Piriştina, “Bugün burada sizlerle olmak ayrı bir anlam ifade ediyor. Bir kentte, bir ailede ortak hedef olursa zaten başarı kaçınılmaz olur. Muhtarlar ve meclis üyelerimizin bizim başarımızda ve eksikliğimizde birinci dereceden önemli rolleri var. Huzur içinde bir ramazan sofrasında buluşup geleceğe dönük temennilerde bulunabilmemiz Buca için üstlendiğimiz görevleri ne kadar iyi paylaştığımızın ve doğru yolda olduğumuzun somut bir örneğidir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.