Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Piriştina’dan gençlere müjde

Başkan Piriştina’dan gençlere müjde

Buca Belediyesi üye sayısı 4 ayda 5 bini geçen Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin şubesini Dumlupınar Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. Gençlere sağladığı imkanlarla Türkiye’de benzeri bulunmayan Gençlik Merkezi’nin 2.si için Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina kolları sıvadıklarını müjdeledi. Bucalı gençlere 2. merkez geliyor

  • Ege Postası
  • 26.03.2017 - 10:18

Üniversiteli gençlerle Tarık Akan Gençlik Merkezi’ndeki sohbet toplantısında buluşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ekonomiden siyasete, yerel yönetimlerden Buca’ya kadar pek çok konuda gençlerden gelen soruları yanıtladı.

Salonu dolduran gençlerin beklenti ve taleplerini de dinleyen Başkan Piriştina, üniversiteli gençlere müjdeli haberler de verdi. Başkan Piriştina, geçtiğimiz Aralık ayında Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısında kapılarını açan ve kısa sürede üye sayısı 5 bin 758’e ulaşan, Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin bir şubesini de Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi karşısında açacaklarının müjdesini verdi.

Eğitim Fakültesi’nin karşısında Merkezin Dumlupınar Şubesi’ni açmak için ilk adımı atarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Piriştina,” Tınaztepe kampüsünün ardından 2017 yılı içerisinde Dumlupınar şubemizde gençlere hizmet vereceğiz. Şubemizde, çamaşırhane, kütüphane ve oyun salonu yer alacak. Üniversite öğrencilerimizi ders notlarının fotokopisini çekme olanağına da kavuşturacağız” dedi.

Gençlerin referanduma ilişkin sorularını da yanıtlayan Başkan Piriştina, toplumda yaşanan kutuplaşmaya dikkat çekerek, “Sonuç ne çıkarsa çıksın bu ülke bizim. Yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne de demokratik kurallar çerçevesinde yine bizler geçeceğiz” diye konuştu. Başkan Piriştina, salonda bulunan ve sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrı karşısında ikametgahlarını Buca’ya alan gençlere de teşekkür ederek, Nutuk ve termos bardak hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.