Dolar 32,3385
%0.18
Euro 35,1829
%0
Altın 2.247,210
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Piriştina aday adaylığı dosyasını teslim etti

Başkan Piriştina aday adaylığı dosyasını teslim etti

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bir dönem daha görev için adaylık başvurusunu binlerce Bucalının katıldığı miting gibi törenle yaptı. Eşi ve annesiyle birlikte adaylık dosyasını teslim etmek için ilçe başkanlığına yürüyen Başkan Piriştina, “Beş yıl öncesinden çok daha heyecanlıyım. Söz veriyorum ki dün olduğu gibi yarın da sizi mahcup etmeyeceğiz. Var gücümüzle çalışacağız” dedi. Aday adaylarına başarı dileğinde bulunan Piriştina, “CHP hiçbir siyasi partiye benzemez. Sorumluluk, disiplin, siyasi nezaket ister. Böyle bir ilçe ve partideyiz. Görev kime verilirse yine hep birlikte omuz omuza 47 mahalleyi tavaf edeceğiz." diye konuştu. Piriştina dosyasını teslim etti, kalabalık salona sığmadı

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 11:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bir dönem daha aynı görevi yapmak için yola çıktı. Buca Belediye Başkanlığı’na ikinci dönem adaylık dosyasını teslim etmek için eşi Ahu Piriştina ve annesi Mine Piriştina ile Belediye Hizmet Binası’ndan çıkan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı binlerce Bucalı karşıladı. Piriştina, CHP Buca İlçe Başkanlığı’nda, İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

SALONLARA SIĞMADILAR

Coşkulu kalabalığı gören Başkan Piriştina duygu dolu anlar yaşadı. Ellerinde bayraklar ve “Buca seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılaşan Başkan Piriştina, “5 yıllık tecrübeyle yola çıkarken heyecanlanmam sanıyordum ama sizlerin bu coşkusu karşısında konuşmakta zorlanıyorum. İyi ki varsınız! Sizle olmak, sizlerle yol yürümek her şeye değer. Sizlerin önünde söz veriyorum; İkinci 5 yılda daha çok çalışacağız. Bizi yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Onur duyduğum partime gidiyorum. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Buca sokaklarını dolduran binlerce Bucalı hemşerisiyle CHP Buca İlçe Başkanlığı’na yürüyen Başkan Piriştina’ya çevre esnaf ve vatandaşlarda destek verdi. Bucalı vatandaşlar ve partililer CHP Buca İlçe Başkanlığı’nda da Başkan Piriştina’yı yalnız bırakmadı, salonu hınca hınç doldurdu.

Aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Kasım Akdağ’a teslim eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 5 yıl önceki taşıdığı heyecanın aynısını taşıdığını belirterek, aday adaylığı noktasında sivil toplum kuruluşları, dernekler, muhtarlar ve Bucalıların kendisine gösterdiği ilgi ve destekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

DÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA SİZİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

Başkan Levent Piriştina, “Söz veriyorum ki dün olduğu gibi yarın da sizi mahçup etmeyeceğiz. Var gücümüzle çalışacağız.  Heyecan yitirilmedikçe başarı gelir. Bundan sonra Buca’da çok daha güzel işlere ev sahipliği yapacağız” dedi.

OYLARIMIZI KATLAYARAK CHP BAYRAĞINI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ

Kendisinin dışında aday adayı olan partililere de başarı dileğinde bulunan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “CHP hiçbir siyasi partiye benzemez. Sorumluluk, disiplin, siyasi nezaket ister. Böyle bir ilçe ve partideyiz. Benim görevime talip olan yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Görev kime verilirse yine hep birlikte omuz omuza 47 mahalleyi tavaf edeceğiz. Geçen dönemki oylarımızı katlayarak CHP bayrağını yukarıya taşıyacağız” sözünü verdi.

BEŞ YIL ÖNCESİNDEN ÇOK DAHA HEYECANLIYIM

Sözlerine, “5 yıl önce burada söz almak için ayağa kalkmıştım. Çok heyecanlıyım. Tüm heyecanımı korumamı sağlayan bakışlarıyla sakin ol diyen ilçe başkanım vardı. Rahmetle anıyorum sayın Bektaş Gül’ü. Sağ olsun bugün ilçe başkanım da heyecanımı dindirdi. Yine o duygularlayım. Beş yıl öncesinden çok daha heyecanlıyım” diye başlayan Başkan Piriştina,

“Örgütümüzden ve hemşehrilerimizden teveccüh görmek beni mutlu ediyor. Daha ne kadar çok işimiz olduğunu görüyorum. 5 yıl sonra bu göreve yeniden talip olmakla ilgili, sağlık ve heyecanımızın yerinde olması gerekir demiştim. Ailemizin, hemşehrilerimizin ve örgütümüzün bu heyecanı taşıması demiştim. Bunları görmenin mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde sürdürdü konuşmasını.

KASIM AKDAĞ: 30 İLÇEYİ ALMAK BOYNUMUZUN BORCU

Başkan Piriştina’nın aday adaylığı dosyasını teslim alan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ da, yerel seçimlerde 30 ilçeyi kazanmanın boyunlarının borcu olduğunu belirterek, aksi için hiçbir nedenin bulunmadığını söyledi.

AKDAĞ: YARIŞIRKEN DE BİRBİRİMİZE SARILARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İlçe Başkanı Kasım Akdağ, “Parti içi tartışmaları bir kenara bırakarak 2019’da İzmir’in 30 ilçesini almak boynumuzun borcu. Bunun olmaması için hiçbir bahanemiz olamaz. Türkiye zor günler geçiriyor. Bizim Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkmamız lazım. Yarışırken de birbirimize sarılarak çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza çıktığı yolda başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.