Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Pekdaş'tan çarpıcı stat açıklaması

Başkan Pekdaş'tan çarpıcı stat açıklaması

Konak Belediye Başkanı CHP’li Sema Pekdaş stat ruhsatı konusunda konuk olduğu radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pekdaş, 'Ruhsatı bakanlık versin dava etmeyeceğim’ dedi. Başkan Pekdaş'tan çarpıcı stat açıklaması

  • Ege Postası
  • 04.11.2017 - 17:05

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ruhsat vermesi halinde, dava açmayacağını söyledi.

Alsancak Stadı’yla ilgili ‘ruhsat’ krizi sürüyor. Konak Belediyesi'nin ruhsat vermediği proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na giderken, 'Ruhsatı bakanlık versin dava etmeyeceğim’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun ardından tavrı merakla beklenen Konak Belediye Başkanı Pekdaş da benzer bir açıklama yaptı. Can Radyo'da konuşan Pekdaş, Konak Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi Otopark Yönetmeliği'ne aykırı olduğu gerekçesiyle inşaat ruhsatı vermediği Alsancak Stadı'yla ilgili, “21 araçlık otopark yapıp ruhsat verebiliyorsanız ben de dava etmeyeceğim. İzmir’e neyi layık gördüklerini gösterecekler. ” dedi. Pekdaş şunları söyledi:

GÖZÜNÜZ KESİYORSA... 

"Aziz Başkan geçtiğimiz günlerde dedi ki ‘bütün bakanlıklar kendine göre plan yapıyor, ruhsat veriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verebiliyorsa versin ruhsatınızı. Biz hiçbir dava açmayacağız.’ Buradan ben de sesleniyorum. Ben de dava etmeyeceğim. 21 araçlık otopark yapıp ruhsat verebiliyorsanız ben de dava etmeyeceğim. Altay Kulübü’ne, Alsancak Stadı’na bunu layık görüyorlarsa ben de dava etmeyeceğim. Ama layık görüp o ruhsatı kesebiliyorlarsa… İzmir’e neyi layık gördüklerini gösterecekler. Bunların aslında derdi oraya stat yapmak değil. Stat yapmaktan kaçmak istiyorlar, belediye ruhsat vermedi diyorlar. Siz herkese, her yere ruhsat veriyorsunuz ya. Verin ruhsatı dava etmeyeceğiz. Eğer gözünüz kesiyorsa, 21 araçlık otoparkla stat ruhsatı verin. Hodri meydan! Stadı yapmamak için bunu bahane ediyorlar. Orası o kadar güzel bir yer ki o yeri başka türlü rantsal bir mekan olarak değerlendirmek istiyorlar. Bahane arıyorlar, aramasınlar bahane. Eğer bir halk CHP’yi seçmişse onun belediye başkanını göreve getirmişse o halk bu tür manipülasyonlara kanmaz. CHP’ye oy veren halk o basirettedir, bunların yalanlarına kanmaz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.