Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Pekdaş muhtarları dinledi

Başkan Pekdaş muhtarları dinledi

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belirli aralıklarla gerçekleşen buluşmalarda mahallelerin sorunları masaya yatırılırken, muhtarların istek ve önerileri de dinleniyor.

  • Ege Postası
  • 21.07.2017 - 12:20

Muhtarlarla yapılan toplantıların sonuncusu Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında yapıldı. Buluşmaya Dolaplıkuyu, 1’nci Kadriye, Selçuk, Kadifekale, Kosova, Dayıemir, Tuzcu ve Tan mahallelerinin muhtarları katıldı. Ziyarette muhtarları tek tek dinleyen Başkan Pekdaş, Konaklıların ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını, bu süreçte de muhtarlarla uyum ve iş birliği içinde olduklarını söyledi.

TAZİYE EVİ EN BÜYÜK İHTİYAÇ

Toplantıda en çok üzerinde durulan konu mahallelerdeki ‘Taziye Evi’ sıkıntısı oldu. Yoğunlukla Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden göç eden vatandaşların yaşadığı mahallelerin muhtarları ölümlerin ardından taziyeye gelen vatandaşların bir arada geldikleri taziye evlerinin büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Muhtarlar, taziye evi inşa edilecek ve ya kiralayacak yer bulamamaktan yakındı. Başkan Pekdaş da Konak Belediyesi olarak ellerinden geldiği oranda bu sorunu çözmek için uğraş verdiklerini, uygun mahallerde taziye evi çalışmalarının olduğunu dile getirdi. Ziyaret sonunda muhtarlar kendilerine zaman ayırarak, sorunlarını dinleyen Başkan Pekdaş’a teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.