Dolar 32,4890
%0.01
Euro 34,8400
%-0.38
Altın 2.451,500
%0.63
Bist-100 9.871,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Özçınar, yeni belediye binasını üniversiteye verecek

Başkan Özçınar, yeni belediye binasını üniversiteye verecek

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı ziyaret eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, geçen yıl hizmete giren yeni belediye binasını, Cumhurbaşkanı ve YÖK'ün onay verdiği Veterinerlik Fakültesi'ne tahsis edeceğini açıkladı. Başkan, babasının hayali için makamından vazgeçiyor

  • Ege Postası
  • 12.12.2018 - 13:44

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın yoğun süren Ankara temasları sonunda meyvesine verdi. Babası Durmuş Özçınar’ın hayali olan Veterinerlik Fakültesi'nin, Kiraz’da kazandırılması için büyük çaba sarf eden, AK Partili Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Cumhurbaşkanı ve YÖK tarafından onaylanan Veterinerlik Fakültesi'nin bina sorununu da çözdü.  

Başkan Saliha Özçınar, geçen yıl tamamlanan ve halen kullandıkları yeni belediye binasını fakülteye tahsis edeceklerini bildirdi.

Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı ziyaret eden Başkan Özçınar, "Kiraz ilçesine kazandırılmış olan Veterinerlik Fakültesi'nin halkımızla, şehrimizle bütünleşebilmesi için bir karara vardık. Sosyo ekonomik katkı anlamında ilçemize her türlü destek olması ve 2019 yılına yetişebilmesi için, projenin hızla hayata geçebilmesi için yeni yapılan belediye binamızdan Kiraz halkı adına vazgeçip, üniversitemize tahsis ediyoruz. Bu hafta Cuma günü yapılacak belediye meclis toplantısında kararımızı alıyoruz. Ondan sonra üniversiteyle protokol imzalayacağız" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.