Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Özçınar'dan flaş SMA kampanyası çıkışı!

Başkan Özçınar'dan flaş SMA kampanyası çıkışı!

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinden kalan ve Varlık Fonu’na devredilen 75 milyon TL'nin Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastalarının tedavisi için kullanılması sosyal medyada çağrı yapıldı. Başta CHP olmak üzere muhalefet partilerinin temsilcileri ve sanatçılar da çağrıya destek verdi. Kampanya CHP ve AK Partilileri karşı karşıya getirirken konuya ilişkin Sağlık Bakanı Koca gece yarısı açıklama yaptı. Kiraz Belediye Başkanı Salih Özçınar ise sosyal medyadan yaptığı açıklama ile flaş bir çıkışa imza attı. Başkan Özçınar yapılan çağrı ile algı yaratılarak, devleti küçük düşürmeye çalışıldığını öne sürdü.

  • Ege Postası
  • 04.01.2021 - 15:33

EGEPOSTASI- Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 100 milyon TL'lik büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etti. Biletin birinin Manisa'nın Akhisar ilçesinde satıldığı belirtilirken, diğer üç biletin satılmadığı ve 75 milyon TL'nin Türkiye Varlık Fonu'na aktarılacağı bildirildi. 

Fona devredilen 75 milyon TL'nin SMA hastası çocuklar için kullanılmasına yönelik sosyal medyada kampanya başlatıldı. Kampanya kısa sürede çığ gübü büyürken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gece yarısı konuyla ilgili açıklama yaptı ve SMA hastası çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını vurguladı.

Öte yandan kampanya AK Parti ve muhalefet temsilcileri arasında sözlü atışmalara neden oldu. 

Zaman zaman sosyal medya platformlarında karşılıklı sert ifadeler kullanılırken, Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Salih Özçınar'dan flaş bir çıkış geldi. 

"EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ALINMIŞ, BAKANLIĞA İLETİLMİŞTİR"

Özçınar, “Söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanması da o kadar kolaylaşır. Pkk sözcüsü ve sevicisi sözde muhalefet partisi mensupları ve grupları SMA hastalığını sanki devlet karşılamıyormuş algısı yaratarak hem devleti aciz duruma düşürmeye çalışmışlar hem de bu hastalık ile uğraşan aileleri zor durumda bırakmak istemişlerdir. Bu paylaşımları yapanlar hakkında gerekli ekran görüntüleri ve yazışmalar ilgili bakanlığımıza iletilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletini hiçbir güç küçük düşüremez” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.