Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oran'dan çağrı: Çeşme’ye gelmeyin!

Başkan Oran'dan çağrı: Çeşme’ye gelmeyin!

Turizm cenneti Bodrum'un ardından Çeşme’nin Belediye Başkanı Ekrem Oran da vatandaşlara seslenerek gelmeyin çağrısında bulundu. Oran, “Yazın güzelliklerini hep birlikte sağlıkla ve keyifle yaşamak için Çeşme’ye gelmeyin. Çok soğuk” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2020 - 23:06

EGEPOSTASI- Dünyayı tehdit eden korona virüs alarmı sürerken, Türkiye'de okulların tatil edilmesini fırsat bilen vatandaşlar soluğu turizm bölgelerinde alıyor.

Ancak turistik merkezlerin belediye başkanları birbiri ardına açıklama yaparak vatandaşlara 'gelmeyin' çağrısında bulunuyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, tatilcilere ve yazlıkçılara seslenerek, "Bodrum, okulların tatil edildiği 16 Mart'tan bu yana ciddi bir nüfus artışı yaşıyor. Bodrum'da yazlığı olan ve buraya gelmek isteyen bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum; Lütfen evinizde kalın. Bodrum'un nüfusu ve sağlık hizmetleri kendi nüfusuna göre dizayn edilmiş. Meydana gelecek nüfus artışında sağlık hizmetleri yetersiz kalacaktır" açıklamasında bulundu.

ÇOK SOĞUK GELMEYİN!

Daha sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan açıklama geldi. Oran, “Yazın güzelliklerini hep birlikte sağlıkla ve keyifle yaşamak için Çeşme’ye gelmeyin. Çok soğuk. Hijyen kullarına uyalım, zorunlu olmadıkça seyahat etmekten kaçınalım. Tehlike bitene kadar tedbirli olalım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.