Dolar 32,3251
%0.23
Euro 35,0329
%-0.25
Altın 2.282,690
%0.23
Bist-100 8,97
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oğuz, Kılıçdaroğlu’nun ikazını dinlemedi! Reklam için yüklü miktarda para ödedi

Başkan Oğuz, Kılıçdaroğlu’nun ikazını dinlemedi! Reklam için yüklü miktarda para ödedi

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’un ‘Yeni Asır’ gazetesine tam sayfalık reklam vermesi parti içinde rahatsızlığa neden oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Yeni Asır’ gazetesine reklam verilmemesi yönünde uyarıları tekrar gündeme gelirken, Başkan Oğuz’un bu hareketi CHP kanadında tepkilere sebep oldu. Başkan Oğuz’un tam sayfalık reklam için yüklü miktarda para ödediği öğrenildi. Başkan Oğuz, Kılıçdaroğlu’nun ikazını dinlemedi

  • Ege Postası
  • 20.09.2019 - 15:30

EGEPOSTASI- Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Urla’nın reklam ve tanıtımına yönelik ‘Yeni Asır’ gazetesine verdiği ilan tepkilere sebep oldu.

Burak Oğuz’un, İzmir’de CHP’li belediyeler ve başkanlarına yönelik olumsuz haberlere yer veren ‘Yeni Asır’ gazetesine ilan vermesi parti içinde tepkilere yol açtı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önceki seçim dönemlerinde İzmir’de Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği toplantıda “Yeni Asır gazetesine ilan vermeyin kendi medyanızı oluşturun” sözleri tekrar gündeme geldi. CHP liderinin, kapalı toplantılarda belediye başkanlarını “Yeni Asır gazetesinin söylemleri ortada, bu konuda dikkatli olun reklam vermeyin” sözleriyle uyardığı öğrenilirken Kılıçdaroğlu’nun başkanlara adaylık sürecinde de reklam vermemeleri yönünde ikazı olduğu belirtildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ‘Yeni Asır’ gazetesine karşı tavrı ortadayken, Başkan Oğuz’un bu hareketi parti dinamiklerinde rahatsızlığa sebep olduğu aktarıldı. 

Öte yandan Başkan Oğuz’un gazeteye verdiği tam sayfa ilan için yüklü miktarda para ödediği öğrenildi. 

HERKESE ELEŞTİRİ, OĞUZ'A ÖVGÜ

CHP ve CHP’li belediye başkanlarını sürekli eleştiren ‘Yeni Asır’ gazetesinin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirel haberleri yer verirken, Başkan Oğuz’a yönelik tek bir satır olumsuz haberinin olmaması dikkatlerden kaçmadı. ‘Yeni Asır’ gazetesinde Burak Oğuz için kaleme alınan bazı haberler şu şekilde;

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.