Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Koştu çarşı-pazarda vatandaşları dinledi

Başkan Koştu çarşı-pazarda vatandaşları dinledi

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Yenikent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Koştu, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Başkan Koştu çarşı-pazarda vatandaşları dinledi

  • Ege Postası
  • 28.11.2019 - 11:56

Yenikent Mahallesi’nde Pazarcı esnafının ve vatandaşların elini sıkan hal ve hatırlarını soran Başkan Koştu, pazarın açılışında gelenek haline gelen dualı alış-veriş açılışına katıldı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla birlikte hayırlı ve bereketli bir alış-veriş olması için hoparlörden yapılan duaya ‘Amin’ denildi.

TOPLANTIDA BELEDİYE MÜDÜRLERİ DE HAZIR BULUNDU
Semt pazarında alış-verişin başlamasının ardından Belediye Başkanı Hakan Koştu, öneri ve istekleri dinlemek üzere vatandaşlarla bir araya geldi. Halk toplantısında Belediyenin Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Fen İşleri, Muhtarlık Birimi, Sosyal hizmetler ve Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanları da hazır bulundu. Öneri ve isteklerin daha süratli yapılması için gerekli notlarını alıp, vatandaşlara bilgi verdiler.



ÖĞRETMENLER "İLK DEFA BİR BAŞKAN ZİYARETİMİZE GELDİ"
Toplantının ardından beraberindekilerle Yenikent Ortaokulu’na geçen Başkan Koştu, burada öğrencilere kalem hediye etti. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Koştu, okul için dile getirilen önerileri dinledi. İlk defa bir Belediye Başkanı tarafından okulda ziyaret edildiklerini söylen öğretmenler, memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğretmenler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Koştu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretimleri için belediye olarak elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.