Dolar 32,3340
%0.17
Euro 35,2015
%0.05
Altın 2.247,970
%0.2
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan yeni tasarruf mesajları

Başkan Kocaoğlu'ndan yeni tasarruf mesajları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZBETON'daki bayramlaşmaya katılarak kentin tamamında asfaltlama işlerini yürüten personele teşekkür etti. Burada yaptığı konuşmada, ülkenin bir kriz döneminden geçtiğine de yer veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, "Ne kadars? Bir kuruş, bir lira. Herkes kesesine göre tasarruf edecek. Yatırım yapılacak ve bu ülke kalkınacak. Bir sene, iki sene, üç sene yeni pantolon yeni bluz giymezsen, hiçbir şey olmaz. Az yersen de hiçbir şey olmaz. Bu badireyi de ülke olara k ülkesini seven insanlar olarak atlatacağız" dedi. 'Yeni pantolon yeni bluz giymezsen, hiçbir şey olmaz'

  • Ege Postası
  • 20.08.2018 - 09:14

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZBETON, düzenlediği bayram buluşmasında tüm çalışanlarını yine bir araya getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun  katıldığı törende Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe ve İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ile birlikte Fen İşleri Daire Başkanı Murat Varlıorpak da hazır bulundu. Belkahve’deki tesislerde coşkulu kalabalık tarafından sloganlarla karşılanan Başkan Kocaoğlu,, “birlik ve beraberlik” mesajları verdi.

İl sınırlarının büyümesiyle birlikte,  makine parkı ve teknik donanımı bakımından Ege'nin en büyük taahhüt firması olan İZBETON’un görevinin 2-3 kat arttığını ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Hemşerilerimizin sorunlarını anında ve eksiksiz yerine getirebilmek için yeni araç ve gereçler aldık. Merkez şantiyemizi yeniledik. Bayındır ve Bergama'ya iki yeni şantiye kurduk. Bir taraftan alt yapı eksikliklerini tamamlamamız ve yeni bağlanan yerlerin problemleri, diğer taraftan ilçelerdeki su şebekelerinin iflas etmiş olması, İZBETON’un işini kat ve kat artırdı. Arazi yollarının asfaltlanmasıyla çıktığımız yol, başlı başına apayrı ve çok zorlu bir işti. Sizlerin özverili çalışmasıyla belirli bir mesafe yol kat ettik. 2-3 yıl içerisinde yatırım alamayan, hizmet gitmeyen yerleri de çözüp huzura ereceğiz. Tabii ki eskiyecek, tabii ki ihtiyaçlar yapıldıkça yerine yenileri gelecek. Hepinize bu özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tüketen toplumdan üreten topluma

İZBETON şirketindeki işçileri yaptığı konuşmada, ülkenin bir kriz döneminden geçtiğine de yer veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, “Ülkemizde bu zamana kadar birçok kriz geldi, bir çok kriz geçti. Bu ülke zengin bir ülke. Bu kadar krize, bu kadar dalgalanmaya rağmen bu ülkeye bugüne kadar hiç bir şey olmadı. Bundan sonra da bir şey olmayacak. Ama bu süreçte hep vardan yiyoruz. Hep değerlerimizi satıyoruz. Hep toplumumuzu tembelliğe alıştırıyoruz. Sömürüye zemin hazırlıyoruz. O zaman tasarruf edeceğiz. Ne kadars? Bir kuruş, bir lira. Herkes kesesine göre tasarruf edecek. Yatırım yapılacak ve bu ülke kalkınacak. Bir sene, iki sene, üç sene yeni pantolon yeni bluz giymezsen, hiçbir şey olmaz. Az yersen de hiçbir şey olmaz. Bu badireyi de ülke olara k ülkesini seven insanlar olarak atlatacağız” şeklinde konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.