Dolar 32,5289
%0.13
Euro 34,9441
%-0.08
Altın 2.438,860
%0.11
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan telefonla mesaj hamlesi! Delegeleri tek tek arayıp...

Başkan Kocaoğlu'ndan telefonla mesaj hamlesi! Delegeleri tek tek arayıp...

CHP’de değişim vurgusu yaptığı açıklamalarının ardından kenarda durmayı tercih eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun genel başkan seçimli olağanüstü kurultay toplanması için imza toplayan parti içi muhalefete destek vermek için İzmir’deki delegeleri arayarak, imza vermeleri yönünde telkinde bulunduğu öğrenildi. Başkandan telefonla mesaj hamlesi

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 17:58

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de acil değişim vurgusu yaparak açıklama yapan ancak kurultay toplanması için hafta başı başlayan imza toplanması hareketine müdahil olmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmirli kurultay delegelerini arayarak, imza vermeleri konusunda telkinde bulunduğu kaydedildi.

Muharrem İnce’nin parti genel başkanı olması için tüm Türkiye’de başlayan ve bugün itibariyle 540 imza sayısına ulaşan parti içi muhalifler, 634 yeter sayısına kısa sürede ulaşacaklarını belirtiyor. İzmir’de de CHP Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar ve CHP İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven öncülüğünde başlayan imza toplanma hareketinde bugün itibariyle 15 rakamına ulaşıldığı kaydediliyor.

BAŞKANDAN İMZA MESAJLARI

Öte yandan açıklamalarının ardından sessizliğini koruyan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun suskunluğunu bozarak, İzmir’deki delegeleri tek tek arayarak, imza vermeleri yönünde mesaj verip, “.. Bu iş burada bitmiştir, dışarıda kalmamak lazım. Yine de karar sizin” şeklinde konuştuğu belirtildi.

İZMİR’DE İMZA SAYISININ TELEFONDAN SONRA 40’I BULACAĞI KAYDEDİLİYOR

Başkan Kocaoğlu’nun bu hamlesiyle muhaliflerin yarın hedefledikleri 35 rakamına ulaşacağı hatta bu sayının 40’ı bulabileceği kaydediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.