Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan sürpriz ziyaret

Başkan Kocaoğlu'ndan sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan sürpriz ziyaret. Kocaoğlu, partisinin Çankaya’daki Seçim Koordinasyon Merkezi ve il başkanlığına giderek Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti ve İnce’nin Büyük İzmir Mitingi hazırlıklarıyla ilgili bilgi aldı. İzmir CHP'de Kılıçdaroğlu ve İnce seferberliği

  • Ege Postası
  • 18.06.2018 - 15:18

EGEPOSTASI/DHA-Partiler 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. CHP İzmir’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hareketliliği yaşanıyor. İl Başkan Deniz Yücel ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Alaattin Yüksel hem Kılıçdaroğlu’nun Salı (yarın) günü iş dünyası, muhtarlar ve STK temsilcileriyle gerçekleştireceği salon toplantısına hem de İnce’nin 21 Haziran Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’ında gerçekleştireceği Büyük İzmir Mitingi için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Örgütte hummalı çalışma sürerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise bugün sürpriz bir ziyarete imza attı. Son günlerde ilçe turlarına ağırlık veren Başkan Kocaoğlu, yoğun programı arasında SKM’yi de ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve İnce’nin İzmir programlarının hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alan Kocaoğlu daha sonra il binasına geçti.

HARİKA BİR MİTİNG OLACAK

Uzun bir aradan sonra CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, burada İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri ile görüştü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret, yaklaşık bir saat sürdü. Ziyaretin ardından il başkanlığından ayrılırken basın mensupları ile de ayak üstü sohbet eden Kocaoğlu, akşam saat  20.00’de Bayındır’a gideceğini belirtti. CHP örgütünün Muharrem İnce’nin mitingiyle ilgili çalıştığını söyleyen Kocaoğlu, "Harika bir miting olacağını düşünüyorum" dedi. Kocaoğlu, daha sonra il binasından ayrıldı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.