Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu'ndan o sözlere tek tweetlik açıklama

Başkan Kocaoğlu'ndan o sözlere tek tweetlik açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZBAN grevinde yüksek zam isteyen işçilere ve sendikalara tepki göstererek, “Ne istiyorla? Yüzde 65. Ben eğer 31 Mart'ta aday olsaydım o yüzde 22'yi de vermezdim’ ifadelerine gelen tepki üzerine açıklama yapma gereği duydu. Başkan Kocaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden tek tweetlik bir açıklama yaptı. Kocaoğlu eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 21:09

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Menemen’de katıldığı bir açılış töreninde yaptığı konuşmada İZBAN’da süren greve dair de açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu açıklamalarının tepki çekmesi üzerine sosyal medya hesabından tek bir tweet atarak yanıt verdi.

ADAY OLSAYDIM YÜZDE 22’Yİ DE VERMEZDİM AÇIKLAMASINA TEPKİ GELİNCE..

Başkan Aziz Kocaoğlu, İZBAN’daki grevle ilgili olarak, “2018 yılı içinde memleketimin sınırları içinde yüzde 22 oranında devlette, özel sektörde, belediyelerde verilmiş bir zam var mı, yok m? Ne istiyorla? Yüzde 65. Ben eğer 31 Mart'ta aday olsaydım o yüzde 22'yi de vermezdim" ifadelerini kullanmıştı.

BEN SADECE İZMİR’DEKİ SENDİKANIN ÇİFTE STANDARDINA KARŞIYIM

Bu sözlerin ardından gelen tepkilere sosyal medya hesabından tek tweetlik yanıt atan Başkan Aziz Kocaoğlu, ‘Ben İZBAN grevindeki sendikal mücadeleye değil, sadece ve sadece İzmir’de grev yapan sendikanın çifte standardına karşıyım’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.